M MiningciAGA Picopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 701 Çözümler 4 4 Ocak 2022 #21 LEGENDEGOİST dedi: Var ya sen çok zekisin nasıl cerrah değilsin. Genişletmek için tıkla... Gidip korsan oyun indirmişsin sonra gelmiş yardım istiyorsun.
LEGENDEGOİST dedi: Var ya sen çok zekisin nasıl cerrah değilsin. Genişletmek için tıkla... Gidip korsan oyun indirmişsin sonra gelmiş yardım istiyorsun.
V VespochenN Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 180 4 Ocak 2022 #22 The Amazing Spider-Man'ın son bossu bir trojan zaten onu yenersen trojan da silinmiş olur muhtemelen.
The Amazing Spider-Man'ın son bossu bir trojan zaten onu yenersen trojan da silinmiş olur muhtemelen.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.944 Makaleler 1 Çözümler 13 4 Ocak 2022 #23 MiningciAGA dedi: Gidip korsan oyun indirmişsin sonra gelmiş yardım istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Sence oyun Epic veya Steam'de satılıyor mu? Sildim virüsü
MiningciAGA dedi: Gidip korsan oyun indirmişsin sonra gelmiş yardım istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Sence oyun Epic veya Steam'de satılıyor mu? Sildim virüsü