Trojan virüs engellenince geçmiş midir?

Daha fazla  
Counter-Strike indirirken trojan bulaştı. Biraz geç engelledim görmemiştim geçmiş mıdır? Ayrıca ara sıra işlem yapıyor.
Ekran görüntüsü 2024-11-24 183454.png

İ

Son düzenleme:
Kaspersky veya Malwarebytes indirip tam tarama yapınız. Eğer virüs algılamadıysa sıkıntı yoktur.

Trojanmış, Kaspersky ve Malwarebytes indirip güvenli modda tam tarama gerçekleştirin.
Tam tarama bittikten sonra tüm hesaplarınızın şifrelerini değiştirip 2 adımlı doğrulama ekleyin.

Hayır kalkmamış sadece engellenmiş Malwarebytes indirip tam tarama yapıp silebilirsiniz.

Yani kalkmamış ama işlem yapamaz değil mi ayrıca ben o dosyayı tempte buldu orsan silmiştim

Kaspersky veya Malwarebytes indirip tam tarama yapınız. Eğer virüs algılamadıysa sıkıntı yoktur.

Şu an vaktim yok ama yarına bir şey olur mu?

Trojanmış, Kaspersky ve Malwarebytes indirip güvenli modda tam tarama gerçekleştirin.
Tam tarama bittikten sonra tüm hesaplarınızın şifrelerini değiştirip 2 adımlı doğrulama ekleyin.

Güvenli modda yapmazsan sıkıntı olur mu?

Yani kalkmamış ama işlem yapamaz değil mi ayrıca ben o dosyayı tempte buldu orsan silmiştim.

Hocam şöyle diyeyim ne zaman olacağı belli olmaz ama yol yakınken malwarebytse ile bir tarama yapın yoksa yarına kadar hesaplarınız kaptlatılabilir.

Yani kalkmamış ama işlem yapamaz değil mi ayrıca ben o dosyayı tempte buldu orsan silmiştim

Şu anda yapın, yarın kalkınca bakarsınız hiçbir hesabınıza giriş yapamıyorsunuz.
Güvenli moda girmek çok basit zaten, güvenli moda girmezsen virüsün ufakta olsa kaçma ihtimali var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı