Trojan virüsü nasıl silinir?

slnozl

Centipat
Daha fazla  
Sims 4 için hile yüklediğim sırada Windows güvenliği uyarı verdi, tarama yaptığımda ise iki tane trojan buldu bende kaldır eylemine bastım daha sonra yeniden başlatın dedi. Tamam dedim ama bir şey olmadı (yeniden başlatmadı). Tekrar birkaç kez tarattım. Bir şey çıkmadı kayıt defteri düzenleyicisinde de bir şey göremedim. Sizce silinmiş midir?

Kaspersky'ın bedava olan sürümünü kullanabilirsiniz.

Malwarebytes bedava sürümünü kullanabilirsiniz.

Güvenilirgüven yüklediğim sırada Windows güvenliği uyarı verdi, tarama yaptığımda ise iki tane trojan buldu bende kaldır eylemine bastım daha sonra yeniden başlatın dedi. Tamam dedim ama bir şey olmadı (yeniden başlatmadı). Tekrar birkaç kez tarattım. Bir şey çıkmadı kayıt defteri düzenleyicisinde de bir şey göremedim. Sizce silinmiş midir?

Dostum en güvenilir temiz format atmak böylelikle tüm virüsleri silersin.

Hemen format önermeyin. Adam çözüm istiyor. Malwarebytes ve BitDefender çözecektir.

En temiz yöntemi benim dediğim bu dediğin virüs programları bazı trojan virüslerini tespit edemiyor bende trojan yedim BitDefender taradı bir şey bulamadı Kaspersky taradı bir şey bulamadı walwarabytes taradı bir şey bulamadı bu virüs programlarına ℅100 güvenmek mantıklı değil.

3 uygulamada aboneliğim olmasına rağmen.

En temiz yöntemi benim dediğim bu dediğin virüs programları bazı trojan virüslerini tespit edemiyor bende trojan yedim BitDefender taradı bir şey bulamadı Kaspersky taradı bir şey bulamadı walwarabytes taradı bir şey bulamadı bu virüs programlarına ℅100 güvenmek mantıklı değil.

Adam önemli dosyalarım var diyor. Öneri yapın format gibi basit şeyleri adam da biliyor ama öneri istiyor. Adam bilmiyor mu format atmayı. Demek ki zorda kalmış ne yapacağım diyor.
Sims 4 için hile yüklediğim sırada Windows güvenliği uyarı verdi, tarama yaptığımda ise iki tane trojan buldu bende kaldır eylemine bastım daha sonra yeniden başlatın dedi. Tamam dedim ama bir şey olmadı (yeniden başlatmadı). Tekrar birkaç kez tarattım. Bir şey çıkmadı kayıt defteri düzenleyicisinde de bir şey göremedim. Sizce silinmiş midir?
Malwarebytes, Norton Power Eraser, Emsisoft emergency kit, ESET Online scanner, Kaspersky, BitDefender, avast/avg. Binbir tane program var. Hepsini deneyin.

Adam önemli dosyalarım var diyor. Öneri yapın format gibi basit şeyleri adam da biliyor ama öneri istiyor. Adam bilmiyor mu format atmayı. Demek ki zorda kalmış ne yapacağım diyor.

Malwarebytes, Norton Power Eraser, Emsisoft emergency kit, ESET Online scanner, Kaspersky, BitDefender, avast/avg. binbir tane program var. Hepsini deneyin.

Dosyaları yedegini alabilir dostum çok kolay işlem tamamen silmek istiyorsa format atacaksın iyi sosyaller.

Siz benim dediğim araçlarla taratın. Sorun çıkmazsa sistem temizdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı