G gizli2432123 Attopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #11 temiz kurulum nasıl yapılıyor?
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 11 Aralık 2021 #12 gizli2432123 dedi: temiz kurulum nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı videoyu kullanabilirsiniz.
gizli2432123 dedi: temiz kurulum nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı videoyu kullanabilirsiniz.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.275 Makaleler 3 Çözümler 61 11 Aralık 2021 #13 gizli2432123 dedi: Eğer dikkatlice okursanız 3-4 tane Anti-Virüs kullandığımı görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Paranoyak olmanıza gerek yok. Kaspersky ile geçer hadi içiniz rahat değil diyelim Malwarebytes kullanın. Formata asla gerek yok.
gizli2432123 dedi: Eğer dikkatlice okursanız 3-4 tane Anti-Virüs kullandığımı görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Paranoyak olmanıza gerek yok. Kaspersky ile geçer hadi içiniz rahat değil diyelim Malwarebytes kullanın. Formata asla gerek yok.
G gizli2432123 Attopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #14 yalnız ben windows işletim sistemine tekrar para ödemek istemiyorum kusura bakmayın böyle şeyler de ben biraz bilgisizim genel de Gamer'ım SiyahPassat dedi: Paranoyak olmanıza gerek yok. Kaspersky ile geçer hadi içiniz rahat değil diyelim Malwarebytes kullanın. Formata asla gerek yok. Genişletmek için tıkla... Geçtiğini nasıl anlayacağım?
yalnız ben windows işletim sistemine tekrar para ödemek istemiyorum kusura bakmayın böyle şeyler de ben biraz bilgisizim genel de Gamer'ım SiyahPassat dedi: Paranoyak olmanıza gerek yok. Kaspersky ile geçer hadi içiniz rahat değil diyelim Malwarebytes kullanın. Formata asla gerek yok. Genişletmek için tıkla... Geçtiğini nasıl anlayacağım?
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 11 Aralık 2021 #15 SiyahPassat dedi: Paranoyak olmanıza gerek yok. Kaspersky ile geçer hadi içiniz rahat değil diyelim Malwarebytes kullanın. Formata asla gerek yok. Genişletmek için tıkla... Virüsün hangi tür olduğuna bağlı, hocam. Sizin dediğiniz de mantıklı. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2021
SiyahPassat dedi: Paranoyak olmanıza gerek yok. Kaspersky ile geçer hadi içiniz rahat değil diyelim Malwarebytes kullanın. Formata asla gerek yok. Genişletmek için tıkla... Virüsün hangi tür olduğuna bağlı, hocam. Sizin dediğiniz de mantıklı.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.275 Makaleler 3 Çözümler 61 11 Aralık 2021 #16 gizli2432123 dedi: Yalnız ben Windows işletim sistemine tekrar para ödemek istemiyorum kusura bakmayın böyle şeyler de ben biraz bilgisizim genel de Gamer'ım. Genişletmek için tıkla... Format atmayın. SiyahPassat dedi: Paranoyak olmanıza gerek yok. Kaspersky ile geçer hadi içiniz rahat değil diyelim Malwarebytes kullanın. Formata asla gerek yok. Genişletmek için tıkla...
gizli2432123 dedi: Yalnız ben Windows işletim sistemine tekrar para ödemek istemiyorum kusura bakmayın böyle şeyler de ben biraz bilgisizim genel de Gamer'ım. Genişletmek için tıkla... Format atmayın. SiyahPassat dedi: Paranoyak olmanıza gerek yok. Kaspersky ile geçer hadi içiniz rahat değil diyelim Malwarebytes kullanın. Formata asla gerek yok. Genişletmek için tıkla...
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 11 Aralık 2021 #17 gizli2432123 dedi: yalnız ben windows işletim sistemine tekrar para ödemek istemiyorum kusura bakmayın böyle şeyler de ben biraz bilgisizim genel de Gamer'ım Geçtiğini nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Eğer tarama sonucu bir şey çıkmaz ise gitmiş demektir.
gizli2432123 dedi: yalnız ben windows işletim sistemine tekrar para ödemek istemiyorum kusura bakmayın böyle şeyler de ben biraz bilgisizim genel de Gamer'ım Geçtiğini nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Eğer tarama sonucu bir şey çıkmaz ise gitmiş demektir.
G gizli2432123 Attopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #18 370335 dedi: Virüsün hangi tür olduğuna bağlı, hocam. Sizin dediğiniz de mantıklı. Genişletmek için tıkla... Trojan Virüs ismi Walliant versions 1.0.0.1
370335 dedi: Virüsün hangi tür olduğuna bağlı, hocam. Sizin dediğiniz de mantıklı. Genişletmek için tıkla... Trojan Virüs ismi Walliant versions 1.0.0.1
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.275 Makaleler 3 Çözümler 61 11 Aralık 2021 #19 370335 dedi: Virüsün hangi tür olduğuna bağlı, hocam. Sizin dediğiniz de mantıklı. Genişletmek için tıkla... Boş yere diski yoruyor onu geç arkadaşın dosyaları tekrar indirmesi gerekecek falan boş uğraş. Her virüste format mı atacaksınız?
370335 dedi: Virüsün hangi tür olduğuna bağlı, hocam. Sizin dediğiniz de mantıklı. Genişletmek için tıkla... Boş yere diski yoruyor onu geç arkadaşın dosyaları tekrar indirmesi gerekecek falan boş uğraş. Her virüste format mı atacaksınız?
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.359 Makaleler 3 Çözümler 80 11 Aralık 2021 #20 Öncelikle PC de yüklü olan tüm antivirüsleri silip Malwarebytes yükleyip tarama yapın o yeterli olur bir şey çıkmazsa silersiniz sonra Kaspersky yüklersiniz sürekli PC de durur.
Öncelikle PC de yüklü olan tüm antivirüsleri silip Malwarebytes yükleyip tarama yapın o yeterli olur bir şey çıkmazsa silersiniz sonra Kaspersky yüklersiniz sürekli PC de durur.