Kensai_brando Femtopat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #11 ay1kan dedi: Format atmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... evet sanırım öyle yapıcamda şey sorucaktım şu ayarlardaki bilgisiyar sıfırlamada aynı işi görüyor mu Valstein dedi: Onları klasörden silersen tamamen giderler Genişletmek için tıkla... işte onları bulabilsem silerim ama oldukları yer bile belli değil kaç tane antivirüs denedim zaten
ay1kan dedi: Format atmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... evet sanırım öyle yapıcamda şey sorucaktım şu ayarlardaki bilgisiyar sıfırlamada aynı işi görüyor mu Valstein dedi: Onları klasörden silersen tamamen giderler Genişletmek için tıkla... işte onları bulabilsem silerim ama oldukları yer bile belli değil kaç tane antivirüs denedim zaten
JustBarkin5 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #12 Kensai_brando dedi: Evet ama sonradan indirdiğim o programın kendiliğinden ismi değişmişti. Genişletmek için tıkla... Kensai_brando dedi: Evet ama sonradan indirdiğim o programın kendiliğinden ismi değişmişti. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows+r yapıp mrt yazın arama yerine sonra açın o programı.
Kensai_brando dedi: Evet ama sonradan indirdiğim o programın kendiliğinden ismi değişmişti. Genişletmek için tıkla... Kensai_brando dedi: Evet ama sonradan indirdiğim o programın kendiliğinden ismi değişmişti. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows+r yapıp mrt yazın arama yerine sonra açın o programı.
Valstein Femtopat Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #13 Kensai_brando dedi: evet sanırım öyle yapıcamda şey sorucaktım şu ayarlardaki bilgisiyar sıfırlamada aynı işi görüyor mu işte onları bulabilsem silerim ama oldukları yer bile belli değil kaç tane antivirüs denedim zaten Genişletmek için tıkla... C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\Scans
Kensai_brando dedi: evet sanırım öyle yapıcamda şey sorucaktım şu ayarlardaki bilgisiyar sıfırlamada aynı işi görüyor mu işte onları bulabilsem silerim ama oldukları yer bile belli değil kaç tane antivirüs denedim zaten Genişletmek için tıkla... C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\Scans
Kensai_brando Femtopat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #14 JustBarkin5 dedi: Hocam Windows+r yapıp mrt yazın arama yerine sonra açın o programı. Genişletmek için tıkla... o virüs olduğunu düşündüğüm dosya zaten ismini değiştirdiğinde hemen silmiştim ben şuan görünürde o yok
JustBarkin5 dedi: Hocam Windows+r yapıp mrt yazın arama yerine sonra açın o programı. Genişletmek için tıkla... o virüs olduğunu düşündüğüm dosya zaten ismini değiştirdiğinde hemen silmiştim ben şuan görünürde o yok
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.217 Çözümler 83 Yer Başkent 26 Aralık 2023 #15 Abi kafanız mı iyi sizin, defender müdahale etmiş zaten neyin hesabını yapıyorsunuz?
Kensai_brando Femtopat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #16 Valstein dedi: C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\Scans Genişletmek için tıkla... hata veriyor giremiyorum
Valstein dedi: C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\Scans Genişletmek için tıkla... hata veriyor giremiyorum
JustBarkin5 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #17 Kensai_brando dedi: O virüs olduğunu düşündüğüm dosya zaten ismini değiştirdiğinde hemen silmiştim ben şu an görünürde o yok. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim oradan bir tam tarama yapın diyecektim.
Kensai_brando dedi: O virüs olduğunu düşündüğüm dosya zaten ismini değiştirdiğinde hemen silmiştim ben şu an görünürde o yok. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim oradan bir tam tarama yapın diyecektim.
Kensai_brando Femtopat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #18 AceTeq dedi: Abi kafanız mı iyi sizin, defender müdahale etmiş zaten neyin hesabını yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Defender bulduğu halde hiç birşey yapmıyor kaç kez tarama yaptım
AceTeq dedi: Abi kafanız mı iyi sizin, defender müdahale etmiş zaten neyin hesabını yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Defender bulduğu halde hiç birşey yapmıyor kaç kez tarama yaptım
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.217 Çözümler 83 Yer Başkent 26 Aralık 2023 #19 Kaldır de yeter, başka bir şeye gerek yok Allah aşkına saçmalamayın. Bir türlü inanamadınız bu defender'ın virüsü algılamakla kalmayıp kaldırabildiğinide. Antivirüs önerip adamın pc'yi çöp etmeyin lütfen artık rica ediyorum.
Kaldır de yeter, başka bir şeye gerek yok Allah aşkına saçmalamayın. Bir türlü inanamadınız bu defender'ın virüsü algılamakla kalmayıp kaldırabildiğinide. Antivirüs önerip adamın pc'yi çöp etmeyin lütfen artık rica ediyorum.
Kensai_brando Femtopat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #20 JustBarkin5 dedi: Demek istediğim oradan bir tam tarama yapın diyecektim. Genişletmek için tıkla... he tamamdır şuan bi tam tarama yapıyorum
JustBarkin5 dedi: Demek istediğim oradan bir tam tarama yapın diyecektim. Genişletmek için tıkla... he tamamdır şuan bi tam tarama yapıyorum