Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.394 Makaleler 9 Çözümler 173 Yer Ankara🥀 26 Aralık 2023 #21 Kensai_brando dedi: Defender bulduğu halde hiç birşey yapmıyor kaç kez tarama yaptım Genişletmek için tıkla... Temizle veya kaldır de, devamına gerek yok. İlla tarama yapacaksan BitDefender ile sisteminde olan diğer zararlı yazılımları bulur varsa eğer.
Kensai_brando dedi: Defender bulduğu halde hiç birşey yapmıyor kaç kez tarama yaptım Genişletmek için tıkla... Temizle veya kaldır de, devamına gerek yok. İlla tarama yapacaksan BitDefender ile sisteminde olan diğer zararlı yazılımları bulur varsa eğer.
Valstein Femtopat Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #22 Kensai_brando dedi: hata veriyor giremiyorum Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak gir ve defenderi kapat istersen önce öyle dene
Kensai_brando dedi: hata veriyor giremiyorum Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak gir ve defenderi kapat istersen önce öyle dene
Kensai_brando Femtopat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #23 Şebnem Ferah dedi: Temizle veya kaldır de, devamına gerek yok. İlla tarama yapacaksan BitDefender ile sisteminde olan diğer zararlı yazılımları bulur varsa eğer. Genişletmek için tıkla... ya işte sorun orda ben onları yaptığım halde hiç birşey olmuyor
Şebnem Ferah dedi: Temizle veya kaldır de, devamına gerek yok. İlla tarama yapacaksan BitDefender ile sisteminde olan diğer zararlı yazılımları bulur varsa eğer. Genişletmek için tıkla... ya işte sorun orda ben onları yaptığım halde hiç birşey olmuyor
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.394 Makaleler 9 Çözümler 173 Yer Ankara🥀 26 Aralık 2023 #24 Kensai_brando dedi: ya işte sorun orda ben onları yaptığım halde hiç birşey olmuyor Genişletmek için tıkla... Her AV için mi geçerli?
Kensai_brando dedi: ya işte sorun orda ben onları yaptığım halde hiç birşey olmuyor Genişletmek için tıkla... Her AV için mi geçerli?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.223 Çözümler 83 Yer Başkent 26 Aralık 2023 #25 Yeniden başlat bilgisayarı. @Kensai_brando
Kensai_brando Femtopat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #26 Şebnem Ferah dedi: Her AV için mi geçerli? Genişletmek için tıkla... ya şöyle ben üstlerine gidip kaldıra basınca hiç birşey olmuyor taramada yapıyorum ama aynı şey trojen gene orada duruyor
Şebnem Ferah dedi: Her AV için mi geçerli? Genişletmek için tıkla... ya şöyle ben üstlerine gidip kaldıra basınca hiç birşey olmuyor taramada yapıyorum ama aynı şey trojen gene orada duruyor
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.223 Çözümler 83 Yer Başkent 26 Aralık 2023 #27 Kensai_brando dedi: ya şöyle ben üstlerine gidip kaldıra basınca hiç birşey olmuyor taramada yapıyorum ama aynı şey trojen gene orada duruyor Genişletmek için tıkla... Defender Koruma GeçmiÅi Temizleme.vbe drive.google.com
Kensai_brando dedi: ya şöyle ben üstlerine gidip kaldıra basınca hiç birşey olmuyor taramada yapıyorum ama aynı şey trojen gene orada duruyor Genişletmek için tıkla... Defender Koruma GeçmiÅi Temizleme.vbe drive.google.com
Kensai_brando Femtopat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #28 AceTeq dedi: Defender Koruma GeçmiÅi Temizleme.vbe drive.google.com Genişletmek için tıkla... hata veriyor
AceTeq dedi: Defender Koruma GeçmiÅi Temizleme.vbe drive.google.com Genişletmek için tıkla... hata veriyor
Valstein Femtopat Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #29 Temwiever ile girsem anında Kensai_brando dedi: Ya şöyle ben üstlerine gidip kaldıra basınca hiçbir şey olmuyor taramada yapıyorum ama aynı şey trojan gene orada duruyor Genişletmek için tıkla... Kensai_brando dedi: Hata veriyor Genişletmek için tıkla... Team ile baglansam 2 saniyelik iş vallahi nasıl yapamıyon
Temwiever ile girsem anında Kensai_brando dedi: Ya şöyle ben üstlerine gidip kaldıra basınca hiçbir şey olmuyor taramada yapıyorum ama aynı şey trojan gene orada duruyor Genişletmek için tıkla... Kensai_brando dedi: Hata veriyor Genişletmek için tıkla... Team ile baglansam 2 saniyelik iş vallahi nasıl yapamıyon
Kensai_brando Femtopat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #30 Valstein dedi: Temwiever ile girsem anında Team ile baglansam 2 saniyelik iş vallahi nasıl yapamıyon Genişletmek için tıkla... ya yok ben bu virüs silme işlerini çok anlamıyorum zaten tamam da ben sana teamviewer kodu nereden atacam Kensai_brando dedi: ya yok ben bu virüs silme işlerini çok anlamıyorum zaten tamam da ben sana teamviewer kodu nereden atacam Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm tamamdır Son düzenleme: 27 Aralık 2023
Valstein dedi: Temwiever ile girsem anında Team ile baglansam 2 saniyelik iş vallahi nasıl yapamıyon Genişletmek için tıkla... ya yok ben bu virüs silme işlerini çok anlamıyorum zaten tamam da ben sana teamviewer kodu nereden atacam Kensai_brando dedi: ya yok ben bu virüs silme işlerini çok anlamıyorum zaten tamam da ben sana teamviewer kodu nereden atacam Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm tamamdır