JustBarkin5 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #31 Kensai_brando dedi: He tamamdır şu an bir tam tarama yapıyorum. Genişletmek için tıkla... (Edit:Mesajı görmemişim) Hocam silindimi virüs
Kensai_brando dedi: He tamamdır şu an bir tam tarama yapıyorum. Genişletmek için tıkla... (Edit:Mesajı görmemişim) Hocam silindimi virüs
7 726124 Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 1.724 Çözümler 8 27 Aralık 2023 #32 Kensai_brando dedi: Eki Görüntüle 2065840 Merhaba öncellikle, bilgisayarımda 3 tane trojan var ve ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde düzelmiyorla. R birçok antivirüs denedim AdwCleaner, KVRT, Malwarebytes, ama hiçbiri bir şey yapmıyor. Taradıkları şeyleri kaldırdığım halde hala duruyorlar. Genişletmek için tıkla... Trojen silmenin 2 yöntemi vardır ya USB ile format yada usbye antivirüs programı yazmak ikinci seçenek için rehber video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kensai_brando dedi: Eki Görüntüle 2065840 Merhaba öncellikle, bilgisayarımda 3 tane trojan var ve ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde düzelmiyorla. R birçok antivirüs denedim AdwCleaner, KVRT, Malwarebytes, ama hiçbiri bir şey yapmıyor. Taradıkları şeyleri kaldırdığım halde hala duruyorlar. Genişletmek için tıkla... Trojen silmenin 2 yöntemi vardır ya USB ile format yada usbye antivirüs programı yazmak ikinci seçenek için rehber video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et