Troll konular veya troll cevaplar ban sebebi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mentoss878

Decapat
Yer
Coruscant
Daha fazla  
Meslek
jedi master
Sadece mizahi amaç için olanlardan bahsediyorum. Yoda Rp'si yapıyordum (iyi de gidiyordu) sonra 11 kişinin güldüğü mesajdan dolayı uyarı aldım konuyla alakalı olmadığından ve bu doğru alakalı değildi, soruyu Star Wars evreninde cevaplıyordu o kadar. Hadi bu alakalı değildi diyelim onun dışında yaptığım Rp'lerde konuyla ilk baştaki ne kadar alakalıysa o kadar alakalıydı ama onlardan ceza yemedim, kimse de uyarmamıştı çok kafa karıştırıcı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ciddi bir konuya troll bir cevap verirseniz ceza alabilirsiniz. Aldığınız ceza doğru. Ciddi bir soruya troll bir cevap verilmiş. Hesabınızı enine boyuna incelemiyoruz yaptığınız küçük bir hata için.

Rapor sistemi aracılığı ile mesajınız raporlandı ve tespit edilip cezası verildi. Öte yandan insanlar mesaja güldü diye ceza almadınız. Mesaj geç fark edildiği için ceza geç verildi. Şimdi biraz detaylandıralım cezayı.

1621374766877.png

Bu "Gereksiz mesaj" cezası yediğiniz yorumunuz. Sanırım konuyla ne kadar alakasız olduğu anlaşılıyor. Aşırı detaylandırarak açıklama yapmaya gerek yok attığınız mesaj için.

1621375016629.png

Bu ise açılan konu. Konu ciddi bir şekilde soru için açılmış, amaç troll cevaplar almak değil. Hem konu içeriği ciddi soru taşıyor, hem konu "Mizah ve Eğlence" kısmına açılmayıp, "Konu Dışı" kısmına açılmış.

Ciddi bir konuya troll bir cevap verirseniz ceza alabilirsiniz. Aldığınız ceza doğru. Ciddi bir soruya troll bir cevap verilmiş. Hesabınızı enine boyuna incelemiyoruz yaptığınız küçük bir hata için.

Rapor sistemi aracılığı ile mesajınız raporlandı ve tespit edilip cezası verildi. Öte yandan insanlar mesaja güldü diye ceza almadınız. Mesaj geç fark edildiği için ceza geç verildi. Şimdi biraz detaylandıralım cezayı.

Eki Görüntüle 1030148

Bu "gereksiz mesaj" cezası yediğiniz yorumunuz. Sanırım konuyla ne kadar alakasız olduğu anlaşılıyor. Aşırı detaylandırarak açıklama yapmaya gerek yok attığınız mesaj için.

Eki Görüntüle 1030158

Bu ise açılan konu. Konu ciddi bir şekilde soru için açılmış, amaç troll cevaplar almak değil. Hem konu içeriği ciddi soru taşıyor, hem konu "mizah ve eğlence" kısmına açılmayıp, "konu dışı" kısmına açılmış.

Şimdi her şey daha berrak teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı