Troll'lemenin Türkçe Karşılığı Nedir?

Hala bazı şeylerin amacını anlayamıyorsunuz. Türkçe kurallarına önem verilmesinin sebeplerinden birini açıklayayım. Örneğin bir sorun yaşadınız ve arama motorunda aradınız. Hiç duymadığınız bir site çıktı ve girdiniz. Sitede mesajlar öyle kötü bir Türkçeyle yazılmış ki anlamıyorsunuz bile. Haliyle sorununuza çözüm bile bulamadan çıkabiliyorsunuz. Ancak diğer bir siteye giriyorsunuz ve ne kadar güzel Türkçe kullanıldığını görüyorsunuz. Şimdi bu siteler hakkında ne düşünürsünüz? İşte Technopat Sosyal de insanlara o kaliteli ortam hissini vermek için yazıma bu denli önem veriyor.

Konuya gelirsek Türkçede tam karşılığı olduğunu sanmıyorum.

Hala bazı şeylerin amacını anlayamıyorsunuz. Türkçe kurallarına önem verilmesinin sebeplerinden birini açıklayayım. Örneğin bir sorun yaşadınız ve arama motorunda aradınız. Hiç duymadığınız bir site çıktı ve girdiniz. Sitede mesajlar öyle kötü bir Türkçeyle yazılmış ki anlamıyorsunuz bile. Haliyle sorununuza çözüm bile bulamadan çıkabiliyorsunuz. Ancak diğer bir siteye giriyorsunuz ve ne kadar güzel Türkçe kullanıldığını görüyorsunuz. Şimdi bu siteler hakkında ne düşünürsünüz? İşte Technopat Sosyal de insanlara o kaliteli ortam hissini vermek için yazıma bu denli önem veriyor.
Hocam, ben ters bir şey demedim ki. Bence bu yaptığınız çok güzel bir şey. Resmen Türkçemi güzelleştirdi bu forum. Amacınız gayet belli ve güzel. Aslında ilk mesajı böyle anlayacağınızı tahmin ediyordum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı