2 276323 Kilopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 1.253 Çözümler 1 19 Kasım 2023 #11 EGEFENDI dedi: Telefon onaylaması kısmını 8 saatin ardından yine geçemedim... Bunu nasıl aşacağımızı bilen var mı? İndirim bitmeden almak istiyorum ama ne kadar denersem deneyeyim sipariş sürekli iptal oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sanal kart kullanıyorsanız normal kart kullanmayı deneyin. Bazen sanal kartı iptal edebiliyorlar.
EGEFENDI dedi: Telefon onaylaması kısmını 8 saatin ardından yine geçemedim... Bunu nasıl aşacağımızı bilen var mı? İndirim bitmeden almak istiyorum ama ne kadar denersem deneyeyim sipariş sürekli iptal oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sanal kart kullanıyorsanız normal kart kullanmayı deneyin. Bazen sanal kartı iptal edebiliyorlar.
EGEFENDI Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 605 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #12 demircay dedi: 1 kez satın al bekle. Siparişi iptal etme. Desteğe mesaj at kısa süre içinde geri dönüyorlar. Benim de onay sürem 1 saatten fazla sürmedi. Genişletmek için tıkla... Tekrar satın alıp ticket attım.Hem anlamsız bir cevap verdiler hemde yeniden iptal ettiler.Mesajı buraya bırakıyorum. 276323 dedi: Hocam sanal kart kullanıyorsanız normal kart kullanmayı deneyin. Bazen sanal kartı iptal edebiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Birde böyle deneyeyim sonucu yazarım Yine iptal edildi.Humble'da sanırım artık Türkiye'de sıkıntı yapmaya başladı.Sağlık olsun. Son düzenleme: 19 Kasım 2023
demircay dedi: 1 kez satın al bekle. Siparişi iptal etme. Desteğe mesaj at kısa süre içinde geri dönüyorlar. Benim de onay sürem 1 saatten fazla sürmedi. Genişletmek için tıkla... Tekrar satın alıp ticket attım.Hem anlamsız bir cevap verdiler hemde yeniden iptal ettiler.Mesajı buraya bırakıyorum. 276323 dedi: Hocam sanal kart kullanıyorsanız normal kart kullanmayı deneyin. Bazen sanal kartı iptal edebiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Birde böyle deneyeyim sonucu yazarım Yine iptal edildi.Humble'da sanırım artık Türkiye'de sıkıntı yapmaya başladı.Sağlık olsun.