Ekteki gibi gömlekler arıyorum fakat Türkiye'de çok satılan bir yer yok, olanlar da aşırı pahalı gözüküyor. Yurt dışından veya yerli nereden temin edebilirim?
Daha yeni bakmıştım bende aldımda defactoda zaradada (tam olarak belirttiğin modellere benzemiyor ama gayet şık.) kotonda vardı. Baskılı gömlek diye aratırsan çıkar en kötü dolapda vardır.
Ekteki gibi gömlekler arıyorum fakat Türkiye'de çok satılan bir yer yok, olanlar da aşırı pahalı gözüküyor. Yurt dışından veya yerli nereden temin edebilirim?
Daha yeni bakmıştım bende aldımda DeFacto'da zaradada (tam olarak belirttiğin modellere benzemiyor ama gayet şık.) Kotonda vardı. Baskılı gömlek diye aratırsan çıkar en kötü dolapda vardır.