DavutELN Femtopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:14 #1 Arkadaşlar TROY dışı kartım yok ama bir oyun alacağım. 0.15 cent açığım var. Nasıl halledebilirim?t
xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 576 Dün 19:17 #2 Cüzdan kodu alabilirsiniz. Başka türlü zor.
DavutELN Femtopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:18 #3 0.15 cent için almak istemiyorum ama yapacak bir şey yok gibi.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.868 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:22 #4 DavutELN dedi: Arkadaşlar TROY dışı kartım yok ama bir oyun alacağım. 0.15 cent açığım var. Nasıl halledebilirim? T Genişletmek için tıkla... Fiziksel kart olmadan Tosla kullanabiliyorsun. Bankamatikten QR ile para atıyorsun.
DavutELN dedi: Arkadaşlar TROY dışı kartım yok ama bir oyun alacağım. 0.15 cent açığım var. Nasıl halledebilirim? T Genişletmek için tıkla... Fiziksel kart olmadan Tosla kullanabiliyorsun. Bankamatikten QR ile para atıyorsun.
xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 576 Dün 19:23 #5 DavutELN dedi: 0.15 cent için almak istemiyorum ama yapacak bir şey yok gibi. Genişletmek için tıkla... TROY'un en kötü kısmı bu işte ya. Böyle yerlerde geçmiyor ondan bankanızdan MasterCard veya Visa istetin bence.
DavutELN dedi: 0.15 cent için almak istemiyorum ama yapacak bir şey yok gibi. Genişletmek için tıkla... TROY'un en kötü kısmı bu işte ya. Böyle yerlerde geçmiyor ondan bankanızdan MasterCard veya Visa istetin bence.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.868 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:24 #6 xoceanx dedi: TROY'un en kötü kısmı bu işte ya. Böyle yerlerde geçmiyor ondan bankanızdan MasterCard veya Visa istetin bence. Genişletmek için tıkla... Öyle deme o "Yerli ve milli" ödem yöntemi.
xoceanx dedi: TROY'un en kötü kısmı bu işte ya. Böyle yerlerde geçmiyor ondan bankanızdan MasterCard veya Visa istetin bence. Genişletmek için tıkla... Öyle deme o "Yerli ve milli" ödem yöntemi.
syichlee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.659 Çözümler 3 Yer Ankara Dün 19:26 #7 DavutELN dedi: Arkadaşlar TROY dışı kartım yok ama bir oyun alacağım. 0.15 cent açığım var. Nasıl halledebilirim? T Genişletmek için tıkla... Bankadan sanal kart oluşturun.
DavutELN dedi: Arkadaşlar TROY dışı kartım yok ama bir oyun alacağım. 0.15 cent açığım var. Nasıl halledebilirim? T Genişletmek için tıkla... Bankadan sanal kart oluşturun.
xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 576 Dün 19:40 #8 syichlee dedi: Bankadan sanal kart oluşturun. Genişletmek için tıkla... Oluştursa da o da TROY oluyor yine olmaz.
syichlee dedi: Bankadan sanal kart oluşturun. Genişletmek için tıkla... Oluştursa da o da TROY oluyor yine olmaz.
DavutELN Femtopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:44 #9 cti real dedi: Öyle deme o "yerli ve milli" ödem yöntemi. Genişletmek için tıkla... Berbat bir şey Apple, Epic Games, Steam hiçbir yerde işe yaramıyor 2 karta sahibim ve sanki zorunlu gibi TROY geliyor gidip şubeden düzeltmem gerek.
cti real dedi: Öyle deme o "yerli ve milli" ödem yöntemi. Genişletmek için tıkla... Berbat bir şey Apple, Epic Games, Steam hiçbir yerde işe yaramıyor 2 karta sahibim ve sanki zorunlu gibi TROY geliyor gidip şubeden düzeltmem gerek.