TROY kart Steam'de ne zaman geçerli olur?

Enes3458

Centipat
Daha fazla  
Geçen günlerde ilk imza kartı aldım fakat TROY olarak geldiği için Steam'den oyun alamıyorum. Kartı iptal etmeyi düşünüyorum fakat yakın anlaşma sağlarlar mı diye düşünmeye başladım. Sizce ne zaman anlaşma sağlanır?

Ne zaman geleceği belli olmaz. Troy yurtdışında geçerli değil hâla. İptal etmek yerine mastercard ya da visa sanal kart oluşturmayı deneyin hocam.

2015'te kurulan TROY'un Steam ile anlaşma yapacağını düşünmüyorum.

Steam key alabilirsiniz internetten. (ya da cüzdan kodu işte.) Benim TROY kart kullanan arkadaşım öyle yapıyordu.

Hocam daha yurt dışına açılmamış bir kartın Steam'e gelmesi biraz zor gibi tavsiyem Mastercard'ya da Visa kullanabileceğin bir banka kartı çıkartıp parayı oraya atıp alman.

Geçen günlerde ilk imza kartı aldım fakat TROY olarak geldiği için Steam'den oyun alamıyorum. Kartı iptal etmeyi düşünüyorum fakat yakın anlaşma sağlarlar mı diye düşünmeye başladım. Sizce ne zaman anlaşma sağlanır?

Olmadı şubeye tekrar gidip Visa'ya da Mastercard istediğini söyle bende İlk İmza Hesabı açtım kartı Visa olarak geldi.

Bende bugün çıkardım ilk imza kartı. Gerçekten Steam'den alışveriş yapılamıyor mu? Forumda biri yapılabiliyor demişti.

Steam key alabilirsiniz internetten. (ya da cüzdan kodu işte.) Benim TROY kart kullanan arkadaşım öyle yapıyordu.

Mantıklıymış, fakat o tür yerlere pek güvenemiyorum.

Olmadı şubeye tekrar gidip Visa'ya da Mastercard istediğini söyle.

Muhtemelen öyle yaparım.

Bende bugün çıkardım ilk imza kartı. Gerçekten Steam'den alışveriş yapılamıyor mu? Forumda biri yapılabiliyor demişti.

Yapılamıyor, az önce denedim olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı