TROY ödeme hatası

kerolee

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500-MSI RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB OC-MSI A520M-A PRO-HIKVISION 16GB-HIKVISION 512GB
Merhaba. Ziraat Bankası'nın bana göndermiş oldugu bank kart TROY altyapısıyla gelmiş. İnternet ödemelerinde kullanamıyorum. Bu kartı YouTube'yi ödemeye calıstım. Kabul etmıyor. Ziraat'ten Master Card altyapılı sanal kart nasıl olusturabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oluşturamıyorsun sanal kartı da Troy olarak oluşturuyor. Troy hiçbir yerde geçmiyor maalesef ki. Müşteri hizmetleriyle görüşüp Visa veya Mastercard istetmen lazım.

TROY hiçbir yerde geçmiyor çok saçma bir cümle. Artık çoğu yerde geçiyor. Anlık hatalar olabiliyor bunun sebebi de yeni yeni yaygınlaşıyor olması. Hatanın sebebi başka bir şey olabilir. Örneğin internete açık olmayabilir şifre belirlememiş olabilirsiniz ya da anlık hata olabilir.

Nerelerde geçiyor? Amazon Steam vs. geçmiyor etmiyor hata alıyoruz her seferinde.

Evet bazı yurt dışı firmalarda geçmiyor fakat firmalar ile daha yeni yeni anlaşmalar yapılıyor. Hata olacak elbette ama bu durumda sizlerin kart başvurusu yaparken TROY istemiyorum diye belirtmeniz gerekiyor. Bankalar ülkemizde insanların "boykot" adı altında baskı kurmaları nedeniyle artık TROY kartlar göndermeye başladı. Bunu istemediğinizi belirtseydiniz Visa'ya da Mastercard olarak gönderilirdi.

Bankalar ülkemizde insanların "boykot" adı altında baskı kurmaları nedeniyle artık TROY kartlar göndermeye başladı.

Ben de başta böyle düşündüm de alakası yok. Ya devlet politikası ya da TROY şema maliyeti daha düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…