TRT'den yeni platform: Tabii

Tarihi kurgu dizileri belgeseler tadında çekiyorlar ya, izleniyor biraz.

Konudan bağımsız ama ben bu TRT'ye neden vergi ödendiğini anlamakta güçlük çekiyorum.
Hala anlamadın mı? Diriliş Ertuğrul'u dizini izlediğimiz için bize hesabı ödettirdiler .

Osmanlı'yı hiç anlatmayıp Osmanlı diye gösterip , yabancıların Osmanlı'yı başka bir şeymiş gibi gösteriyor.

Osmanlı'yı hiç anlatmayıp Osmanlı diye gösterip , yabancıların Osmanlı'yı başka bir şeymiş gibi gösteriyor.
O da çok karışık ama Diriliş Ertuğrul'un 1. sezonunda hem onların tarafından hem bizim tarafımızıdan bakış açılarını gördük, sonra bir daha görmedik.

@@249580
Hocam hala anlayamıyorum ama bu camdaki kız ab ülkelerinde en çok izlenen diziydi bir ara.
Bu ecnebiler sandığımız kadar ecnebi değil

6 sayfa mesaj okudum insanlar haliyle  mevcut TRT'ye ve TRT yönetimine haklı olarak tepki vermişler ama ben bu plartformun seçim muhalefet lehine kazanılırsa liyakat sahibi TRT ve TRT kadrolarıyla birlikte iş yapacağını düşünüyorum en azından yerli pazar için yoksa tabii ki de Disney'e Netflix'e vs rakip dahi olamaz o tamamen hayal satmak olur.

"Netflix'e, Disney'e falan rakip mi geliyor?" derken ciddi değildiniz değil mi

Yine de güzel bir gelişme ama Türkiye'de TRT ye bağlı bir hizmetin hangi iktidar gelirse ona göre evrileceğini bilmeyenimiz var mı? Mesela muhtemelen şöyle olur şu anda koyacakları içerikler veya orijinal yapımlar iktidar değişir değişmez ertesi gün platformdan kaldırılıp konjektüre uygun başka şeyler gelecek sonra o iktidar değişince sil baştan

Ekleme: Hatta ismi bile manidar "Tabii efenim, emriniz olur" der gibi ya da biraz değiştirelim "Kim gelirse ona Tâbiyiz" gibi.

Ekleme 2: Benim böyle bir oluşumdan tek beklentim TRT Arşivini izlenebilir kalitede yavaş yavaş bu platforma aktarabilirse bir gideri olabilir ve yeni yapacağı yapımlarda da konjektürel davranmak yerine sanat ve yayıncılık ilkeleriyle herkese hitap etmesini beklerim (ama bunu çok beklerim biliyorum)

İstediklerini yapsınlar saçma sapan gerçeği anlatmayan masal tarih dizileri çıkarmaktan öteye gidemeyecekler. Abdülhamidin hayatından bana ne.
Sırf eleştiri olsun diye saçmalamışsın. Doğru, Abdülhamid'ten sane ne!? Sen tarihi hangi gerçeklerden okuyor veya izliyorsun söyler misin? İzlediğin tarih film/dizilerini az çok tahmin ediyorum.

Sonra da zırlıyonuz bizim niye kendimize ait bir şeylerlerimiz olmuyor diye. Başkalarının yaptığıyla övünmeyi çok seversiniz. Anca klavye eleştirmemniği..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…