Truck Simulator Ultimate hakkında düşünceleriniz nedir?

NoUsername

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanda Zuuks Games'in çıkarmış olduğu bir kamyon oyunu çıktı. Bu Kamyon Simulator 2018: Europe'nin yeni hali. Bu oyun çok oynandı ve ısrarla diğer Zuuks Games'in olan Otobüs Simulator: Ultimate oyununa güncelleme getirdiler ve dünyada ilk olan bir şeye imza attılar. Paralı multiplayer getirdiler ve oyuncular bunu hiç hoş karşılamadı. Kamyon oyununa gelicek olursak çoğu kişi 2018'den beri güncelleme almayan bu oyuna güncelleme gelmesini istediler ve Truck Simulator : Ultimate'yi yaptılar. Grafik açısından ve multiplayer oyun açısından güncellemeler var. Öncelikle sizi sevindirebilecek bir haber vereyim. Multiplayer'i ücretsiz yaptılar(Multiplayer oynamak için oyunda biraz para kasıp VİP seviyesini yükseltmelisiniz. 6 seviyede açılıyor.). Bir zahmette olsun yani :). Kamyonlar yine lisanssız olanlardan. ETS 2'yi alamayanlar için güzel ücretsiz mobil online bir oyun olmuş ki bende onlardan biriyim. Bu oyuna yoğun ilgi var şuan. Zuuks Games bu oyuna yeni güncellemeler ve kamyonlar getirecektir. Umarım işinize yaramıştır.

Oyunu indirmek için.

Son düzenleme:
Şu singleplayer oyunda hile yapıldığını tespit edince bütün oyun ilerlemesini silen baştan başlatan, kullanıcıları kendilerinden bir şey satın almaya zorlayan Zuuks Games mi? Play Store'daki inceleme yorumlarına göre hile yapmadan bile bütün oyun ilerlemesi silinen oyuncular olmuş.

ETS 2'yi satın alamayan kullanıcılar varsa kendilerini sorgulasınlar bir zahmet. 9 lira oluyor oyun 9 lira yahu.
Hadi 300-400 liralık oyunları anladım da 9 liraya düşen bir oyunu alamıyorum diyenlere gülüyorum.
Mobil oyun ama sen bilirsin. Neyin kafasını yaşıyorsan.

Mobil oyun ama sen bilirsin. Neyin kafasını yaşıyorsan.
Mobil oyunsa neden konu sahibi ETS2'yi alamayanlar için bir fırsat olduğunu söylüyor?
Ben konu sahibinin ifadesi için yazdım onu.

Kimse kusura bakmasın acayip reklam kokuyor başlık sahibi.

Mobil oyunsa neden konu sahibi ETS 2'yi alamayanlar için bir fırsat olduğunu söylüyor?
Ben konu sahibinin ifadesi için yazdım onu.

Kimse kusura bakmasın acayip reklam kokuyor başlık sahibi.

Bence de reklam kesinlikle. Oyunun ismini aratsanız görürdünüz mobil oyun olduğunu zaten.

Bende şöyle yapayım o zaman.

Merhaba. Uzun zaman önce scs software tarafından çıkarmış olduğu bir kamyon oyunu çıktı. Bu Euro Truck Simulator 2: Europe'nin eski hali. Bu oyun çok oynandı ve ısrarla diğer scs software olan Euro Truck Simulator: Essentials oyununa güncelleme getirdiler ve dünyada ilk olan bir şeye imza attılar. Ücretsiz multiplayer getirdiler ve oyuncular bunu hoş karşıladı. Kamyon oyununa gelecek olursak çoğu kişi 2012'den beri güncelleme alan bu oyuna daha da güncelleme gelmesini istediler ve Euro Truck Simulator: Essentials'yi yaptılar. Grafik açısından ve multiplayer oyun açısından güncellemeler var. Öncelikle sizi sevindirebilecek bir haber vereyim. Multiplayer'i ücretsiz.(Multiplayer oynamak için oyunda biraz para kasıp Level seviyesini yükseltmelisiniz. 6 seviyede açılıyor.). Bir zahmette olsun yani :). Kamyonlar yine lisanslı olanlardan.Truck Simulator: Ultimate alamayanlar için güzel ücretli PC Online bir oyun olmuş ki bende onlardan biriyim. Bu oyuna yoğun ilgi var şu an. Scs Software bu oyuna yeni güncellemeler ve kamyonlar getirecektir. Umarım işinize yaramıştır. (!)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı