Truckers MP kirkenes sollama banı verdi

alkio

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1660Ti 6Gb 192Bit Gddr6
Amd Ryzen 5 5600X
Msi B550 Pro-Vdh Wi-Fi
Kingston 1Tb M.2 SSD
32Gb Hyperx 3200Mhz Cl16
Msi Mag b650 650W

Rampage Cinder R125
Asus Rog Strix Scope Deluxe
Rampage Stormy 7.1
Meslek
Öğrenci
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(Sollama yapan kişi benim)

En önümüzdeki tır (tabii ki de Çinli ve tren almıştı) yolun ortasında durup AFK kaldığı için 1-2 dakika bekledik, benim yüküm olmadığı için direk sinyalimi verip kimseye çarpmadan (tırlara çarpmamak için yolun dışına çıkıyorum) ve kimseye zorluk çıkarmadan temiz bir şekilde solladım, bu sollamaya 1 ay ban yedim :D, adminin geri cevabı büyük ihtimal o bölgede 25 kişiden fazla insan olduğu gibi bahaneler olacak ancak sizin cevaplarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Hocam kuralları düzgünce okuyun gelin. Ayrıca tır mı sürüyorsunuz yarış arabası mı? Hızlı gidince ne kazanıyorsunuz?

Sollamayla hızlı gitmenin bir bağlantısı yok burada, biz o adamı sollamasak bizim arkamızda'da viraj var karşıdan gelenler virajı dönemeyecek çünkü benim arkamdan bir sürü tır geliyordu, yolu tıkayıp 30-40 dakika geç inmeyi hangi kural savunabilir?

%99 haksız bulunursun ama söyleyeyim.

Onu göreceğiz hocam, bu banın bir üstü düz yolumda giderken banlanmak çünkü.

Artı -1 Eksi
Sollamayla hızlı gitmenin bir bağlantısı yok burada, biz o adamı sollamasak bizim arkamızda'da viraj var karşıdan gelenler virajı dönemeyecek çünkü benim arkamdan bir sürü tır geliyordu, yolu tıkayıp 30-40 dakika geç inmeyi hangi kural savunabilir?

Gerçek hayatta sollamanın yasak olduğu bir yerde sırf trafik oluşmasın diye sollama yaparsan ceza yersin. Aynı mantık. Burada haklı olduğun bir yer yok.

Artı -1 Eksi
Gerçek hayatta sollamanın yasak olduğu bir yerde sırf trafik oluşmasın diye sollama yaparsan ceza yersin. Aynı mantık. Burada haklı olduğun bir yer yok.

Ben (ve arkamdakinler) sollamasaydı o yol full tıkanacaktı, kurallar var ama özel durumlar da var, ayrıca gerçek hayatı bilgisayar oyunuyla isteseniz de bağdaştıramazsınız, 2 yıldır aktif olarak kirkenesteyim admini 4-5 kere görmüşümdür, madem gerçeklikle karşılaştırıyoruz, yolu tıkayan adamın bir admin tarafından 5 dakika dolmadan kick/ban yemesi gerekir.

Artı -1 Eksi
Ben (ve arkamdakinler) sollamasaydı o yol full tıkanacaktı, kurallar var ama özel durumlar da var, ayrıca gerçek hayatı bilgisayar oyunuyla isteseniz de bağdaştıramazsınız, 2 yıldır aktif olarak kirkenesteyim admini 4-5 kere görmüşümdür, madem gerçeklikle karşılaştırıyoruz, yolu tıkayan adamın kick/ban yemesi gerekir.

Zaten ban yemesi gerekiyor.

O yolun tıkanıp tıkanmaması önemli değil. Siz kurallara uymayacaksanız gidebilirsiniz.

Ayrıca "gerçekle bağdaştıramazsınız" derken? Gayet de bağdaştırabilirim. Bu oyunlar gerçekçi olduğu için oynanıyor.

O yolun tıkanıp tıkanmaması önemli değil. Siz kurallara uymayacaksanız gidebilirsiniz.

Ayrıca "gerçekle bağdaştıramazsınız" derken? Gayet de bağdaştırabilirim. Bu oyunlar gerçekçi olduğu için oynanıyor.

Ban yemesi gerekiyor ama yemedi 😃 ve yemeyecekte, sollama kesinlikle bile yasak olsa yolu tıkayan adama değil de kimseye vurmayan bana (ki arkamdaki arkadaşlar da yedi büyük ihtimal biri türktü) ban atılmasından bahsediyorum ben. Bir sınava girdiğini düşün, yanındaki kopya çekiyor ama sen silgini düşürdün diye kopya yaftası yiyorsun gibi bir durum bu.

Sollama zaten yasak hocam bunun üzerinde durmana gerek yok biliyoruz kuralları, bu istisna bir durum.

Selamlar, bulunduğun bölgede 25'ten fazla kişi varsa kesinlikle sollama yapılmamalı diye bir kural var. Maalesef ban yemeniz yerinde olmuş.

Maalesef hocam, MP kurallarına sağlam bir değişiklik getirilmeli.

Geri
Yukarı