Truckers MP Online'a girilmiyor

Asil10tr

Centipat
Daha fazla  
Ben yakın zamanda ETS 2 aldım ve Truckers MP kayıt oldum indirdim ve güncelleme yaptım (bu arada arkada Steam açık) sonra oyna dedim ve oyuna girdi Truckers MP kayıt olduğum bilgilerimi girdim. Giriş yap dedim giriş onaylandı. Sonra 1-2 sunucularına giriş yapmayı denedim tıkladım ama sonra hep bu geliyor. Yani girmiyor.

Sorunu çözebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-22 133435.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-22 133435.png
    903,4 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yakın zamanda ETS 2 aldım ve Truckers MP kayıt oldum indirdim ve güncelleme yaptım (bu arada arkada Steam açık) sonra oyna dedim ve oyuna girdi Truckers MP kayıt olduğum bilgilerimi girdim. Giriş yap dedim giriş onaylandı. Sonra 1-2 sunucularına giriş yapmayı denedim tıkladım ama sonra hep bu geliyor. Yani girmiyor.

Kariyere devam et diyin, sür diyin onlineye bağlanması lazım.

Kariyer devam et de oradan oyna de giriş yapar. Bir de giriş yaparken ETS 2 logosu çıkarya eğer ETS 2 multiplayer yazarsa Truckers MP'ye bağlanmışsınızdır çıktıysa devam edin.

Geri
Yukarı