Truckers MP'de atılan bana itiraz edilmeli mi?

Nasıl isteyebilirim hocam?
Sitesinde destek sistemi vardır herhalde bayağı uzun süre oldu, hatırlayamıyorum. Ban Appeal üzerinden isteyebilirsiniz diye düşünüyorum.

Hocam bazıları itiraz etme durumda bazen banın süresinin uzayabileceğini söylemişler.
Öyle bir durum yok. İtiraz ettiğinizde en kötü olacak şey, reddedilmesi olur. Admin size iyi bir yazı ile süresi bitene kadar açılmayacağını söyler. Siz gidip küfür ederseniz uzar tabii. :D

Tüm mesaj yazan herkese teşekkür ederim. Truckesmpnin kendi forumunda adminlere nasıl banlandığı sorduğumda, bir adminin hatalı sollama yaptığımı görüp ban attığını söyledi. Kanıt videosu istediğimde ise video bulunmadığını söyledi.

Adminler çok dengesiz ban atıyor. Aynı sebepten 1 kez ban yedim 20 gündü benimki de. Sorun ban yemem değil ne kadar hassas ve özenli moderasyon var dedim başta ama farklı ban süreleri görünce aynı kavşakta aynı hatayı yapan 100 kişiyi video ile raporladım. Kimisi 3 gün kimisi 1 hafta kimisi 1 ay ban yedi. Kendi forumlarında aynı adminin bile farklı ceza veriyor diye ss lerle beraber konu açmıştım. Onu da cevaplamak bir yana silmişler. Keşke herkes aynı hatadan aynı cezayı alsa da harika bir oyun modu olsa ama bu haliyle 3-5 tane adminin eğlence yerinden başka bişey değil. Oynamıyorum arkadaşlarıma da başlarına gelecekleri her fırsatta anlatıyorum. Bu sebepten itiraz da burada oynamak kadar gereksiz bana kalırsa.

Geri
Yukarı