IBarış
Megapat
Daha fazla
Ben kendi halkımdan ilk defa bu oyunda utanmaya başlamıştım 6 yıldır utanmaktan yerin dibine kadar girdimBu oyunun kitlesi ayrı adminleri ayrı garip.
Ben kendi halkımdan ilk defa bu oyunda utanmaya başlamıştım 6 yıldır utanmaktan yerin dibine kadar girdimBu oyunun kitlesi ayrı adminleri ayrı garip.
Bu oyunun kitlesi ayrı adminleri ayrı garip.
Kanıt isteseniz iyi olur. Ben de 4-5 ban yemiştim hepsinde kanıt vardı. Kanıtsız işlem yapılması saçma ama, dikkate alırlar mı bilemiyorum.
Sitesinde destek sistemi vardır herhalde bayağı uzun süre oldu, hatırlayamıyorum. Ban Appeal üzerinden isteyebilirsiniz diye düşünüyorum.Nasıl isteyebilirim hocam?
Nasıl isteyebilirim hocam?
Kanıtsız işlem olmaz yüklerler videoyu bence. Ama bu aralar adminler garip, saçma sapan işler yapıyorlar.
Bu adresten itiraz edebilirsiniz.
Öyle bir durum yok. İtiraz ettiğinizde en kötü olacak şey, reddedilmesi olur. Admin size iyi bir yazı ile süresi bitene kadar açılmayacağını söyler. Siz gidip küfür ederseniz uzar tabii.Hocam bazıları itiraz etme durumda bazen banın süresinin uzayabileceğini söylemişler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.