SLIMSHADYX Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 604 Çözümler 3 9 Ağustos 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki kişi ben bile değilim ID lerimiz uzaktan yakından çakışmıyor bile. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2023
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki kişi ben bile değilim ID lerimiz uzaktan yakından çakışmıyor bile.
Efem Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 822 Yer Edirne, Uzunkopru Daha fazla Sistem Özellikleri İ3 9100F / Asus H310M-K R2 / Asus GeForce GT 730 / HyperX DDR 4 CL 14 2133 MHZ / GIGABYTE GE-C420A-C2 420W / Acer X223W Q / KINGSTON SA400S37240G / 931GB Toshiba HDD Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #2 SLIMSHADYX dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki kişi ben bile değilim ID lerimiz uzaktan yakından çakışmıyor bile. Genişletmek için tıkla... Senin elinde o ana dair herhangi bir kayıt var mı?
SLIMSHADYX dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki kişi ben bile değilim ID lerimiz uzaktan yakından çakışmıyor bile. Genişletmek için tıkla... Senin elinde o ana dair herhangi bir kayıt var mı?
F fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.749 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #3 Yasak itiraz sistemi nasıl kullanılır & SSS Yasaklandınız mı? Bundan sonra ne yapmanız gerektiğine bakın! truckersmp.com Şöyle bir makale var sitelerinde, işinize yarayabilir. Bir inceleyin derim.
Yasak itiraz sistemi nasıl kullanılır & SSS Yasaklandınız mı? Bundan sonra ne yapmanız gerektiğine bakın! truckersmp.com Şöyle bir makale var sitelerinde, işinize yarayabilir. Bir inceleyin derim.
Giorno Giovanna Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.705 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #4 SLIMSHADYX dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki kişi ben bile değilim ID lerimiz uzaktan yakından çakışmıyor bile. Genişletmek için tıkla... Truckers MP sitesinden yaparsın itirazını. Yanlış kişiye ban attınız diye.
SLIMSHADYX dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki kişi ben bile değilim ID lerimiz uzaktan yakından çakışmıyor bile. Genişletmek için tıkla... Truckers MP sitesinden yaparsın itirazını. Yanlış kişiye ban attınız diye.
zSakura Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 280 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #5 sitede aktif yasaklar kısmından itiraz edebiliyorsunuz diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin
SLIMSHADYX Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 604 Çözümler 3 9 Ağustos 2023 #6 Efem dedi: Senin elinde o ana dair herhangi bir kayıt var mı? Genişletmek için tıkla... Bakmam lazım ama nedenini buldum. 3 skoda önümü kapatıp yol vermemişti onlara sevgilerimi iletmiştim .Şanstan oda chatte gözükmüş.
Efem dedi: Senin elinde o ana dair herhangi bir kayıt var mı? Genişletmek için tıkla... Bakmam lazım ama nedenini buldum. 3 skoda önümü kapatıp yol vermemişti onlara sevgilerimi iletmiştim .Şanstan oda chatte gözükmüş.