Thicc_Boi Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #1 Truckers MP banı IP adresine mi atıyor yoksa donanıma mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2024
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.070 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Haziran 2024 #2 Thicc_Boi dedi: Truckers MP banı IP adresine mi atıyor yoksa donanıma mı? Genişletmek için tıkla... Donanımdan neyi kastediyorsunuz hocam? Artı 0 Eksi
Thicc_Boi dedi: Truckers MP banı IP adresine mi atıyor yoksa donanıma mı? Genişletmek için tıkla... Donanımdan neyi kastediyorsunuz hocam?
Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.663 Çözümler 26 28 Haziran 2024 #3 Thicc_Boi dedi: Truckers MP banı IP adresine mi atıyor yoksa donanıma mı? Genişletmek için tıkla... Perma mı? Artı 0 Eksi
Thicc_Boi dedi: Truckers MP banı IP adresine mi atıyor yoksa donanıma mı? Genişletmek için tıkla... Perma mı?
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.362 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #4 TrucksMP hesabınıza atıyor. Başka hesaptan aynı steam adresinle giremezsin ama. Artı 0 Eksi
KS KS Thicc_Boi Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #5 Geforce Mx130 dedi: Perma mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. 3 ay ban yemiştim, şimdi de ETS indirime girdi, 1 dolar. Yan hesaptan aldım Truckers MP'ye gireyim diye ama error veriyor. Megansi dedi: Trucksmp hesabınıza atıyor. Başka hesaptan aynı Steam adresinle giremezsin ama. Genişletmek için tıkla... Farklı Steam'den giriyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Geforce Mx130 dedi: Perma mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. 3 ay ban yemiştim, şimdi de ETS indirime girdi, 1 dolar. Yan hesaptan aldım Truckers MP'ye gireyim diye ama error veriyor. Megansi dedi: Trucksmp hesabınıza atıyor. Başka hesaptan aynı Steam adresinle giremezsin ama. Genişletmek için tıkla... Farklı Steam'den giriyorum.
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.070 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Haziran 2024 #6 Thicc_Boi dedi: Yok hocam 3 ay ban yemiştim şimdi de ETS indirime girdi 1 dolar yan hesaptan aldım Truckers MP'ye gireyim diye ama error veriyor. Farklı Steam'den giriyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam banınız olduğu sürece yan hesaptan giremezsiniz. Artı 0 Eksi
Thicc_Boi dedi: Yok hocam 3 ay ban yemiştim şimdi de ETS indirime girdi 1 dolar yan hesaptan aldım Truckers MP'ye gireyim diye ama error veriyor. Farklı Steam'den giriyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam banınız olduğu sürece yan hesaptan giremezsiniz.
KS KS Thicc_Boi Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #7 YLN dedi: Donanımdan neyi kastediyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... anakart, ekran kartı, hdd YLN dedi: Hocam banınız olduğu sürece yan hesaptan giremezsiniz. Genişletmek için tıkla... bir iki kişi hwid changerla girmiş bende deyeyim dedim ama olmadı Artı 0 Eksi
YLN dedi: Donanımdan neyi kastediyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... anakart, ekran kartı, hdd YLN dedi: Hocam banınız olduğu sürece yan hesaptan giremezsiniz. Genişletmek için tıkla... bir iki kişi hwid changerla girmiş bende deyeyim dedim ama olmadı
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.070 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Haziran 2024 #8 Thicc_Boi dedi: Anakart, ekran kartı, HDD. Bir iki kişi HWID changerla girmiş bende deyeyim dedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef 3 ayı beklemeniz lazım kader işte bende 3 aylık ban yedim beklemek zorundayım Artı 0 Eksi
Thicc_Boi dedi: Anakart, ekran kartı, HDD. Bir iki kişi HWID changerla girmiş bende deyeyim dedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef 3 ayı beklemeniz lazım kader işte bende 3 aylık ban yedim beklemek zorundayım
KS KS Thicc_Boi Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #9 YLN dedi: Hocam maalesef 3 ayı beklemeniz lazım kader işte bende 3 aylık ban yedim beklemek zorundayım Genişletmek için tıkla... eyvallah hocam Artı 0 Eksi
YLN dedi: Hocam maalesef 3 ayı beklemeniz lazım kader işte bende 3 aylık ban yedim beklemek zorundayım Genişletmek için tıkla... eyvallah hocam
arel45 Centipat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Amd Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #10 YLN dedi: Hocam maalesef 3 ayı beklemeniz lazım kader işte bende 3 aylık ban yedim beklemek zorundayım Genişletmek için tıkla... Banlı hesabınızı silerseniz yeni aldıgınız hesaptan girebilirsiniz Artı 0 Eksi
YLN dedi: Hocam maalesef 3 ayı beklemeniz lazım kader işte bende 3 aylık ban yedim beklemek zorundayım Genişletmek için tıkla... Banlı hesabınızı silerseniz yeni aldıgınız hesaptan girebilirsiniz