Truckers MP'de haksız yasaklama

Makaleler
5
Arkadaşlar, selamlar. Tam 3 ay önce Truckers MP'de bir kayıt aldım ve bunu moderatörlere attım. Bu attığım videoda benim haklı olmadığım öne sürüldü ve bana 1 ay ban atıldı. Ben de o gün gittim YouTube'dan sinirlenip, kaydımı sildim. Bunlar bana "sen cezadan kaçıyorsun" deyip, perma ban attılar. Nasıl oldu bilmiyorum ama tam ekran kaydımı bunlar bugün "medal" adlı platforma yüklemişler. Ben de hazır görüntüler varken paylaşmak istedim.
(Tırı süren, yani kaydı alan benim) arkadaki Skoda kurallara uysa başımıza bir şey gelmeyecekti. Magandaya yardım etmediğim için o gün ban yedim. Pişman değilim. Video hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
@EREN SATAR hocam, bahsettiğim yasaklanmam işte bu.

Son düzenleme:
''sen cezadan kaçıyorsun'' deyip perma atmaları nasıl bir kafa yapısı acaba?

§1.2 - Yasaklanma İhlali - SÜRESİZ YASAKLAMA
Ayrıca, yasaktan çıkabilmek için ban kanıtını kaldırmaya çalışmak da bu kural dahilinde yasaktır.
Buna dayanarak attılar hocam.
Karşıdan gelenle arasındaki mesafeyi iyi ayarlayabildiyse yapabilir. Ayriyetten o ağır vasıta degil. Kaçabilir hızlıca sol şerite tekrardan.

Ben ne yapabilirdim burada? Yoluma gidiyorum sonuçta.

Skoda kurallara uymuş senin beceriksizliğin tırı vurmuşsun. Kesik çizgide kontrollü sollama yapabilir.
Nerde kontrollü sollama? Adam karşıdan tır geldiğini görüyor madem geçemeyecek sollamamalı. Konu sahibi her türlü haklı

Nerde kontrollü sollama? Adam karşıdan tır geldiğini görüyor madem geçemeyecek sollamamalı. Konu sahibi her türlü haklı
Çarpmadı bişey yapmadı dediğim gibi ağır vasıta olmadığı için hızlı manevra yapabilir. Ozaman neden ban yedi arkadaş bi fikrin varsa paylaş?
§1.2 - Yasaklanma İhlali - SÜRESİZ YASAKLAMA
Ayrıca, yasaktan çıkabilmek için ban kanıtını kaldırmaya çalışmak da bu kural dahilinde yasaktır.
Buna dayanarak attılar hocam.

Ben ne yapabilirdim burada? Yoluma gidiyorum sonuçta.
Çarptığın için ban yedin sen muhtemelen.

Çarpmadı bişey yapmadı dediğim gibi ağır vasıta olmadığı için hızlı manevra yapabilir. Ozaman neden ban yedi arkadaş bi fikrin varsa paylaş?

Çarptığın için ban yedin sen muhtemelen.

Aralığın sonunda mutlu noeller deyip banımı attılar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı