Champion Guard Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #1 Truckers MP'de hile kullanmadan perma ban yiyebilir miyim? Ya da en uzun yiyebileceğim ban süresi?
MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.210 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #2 Birine çarpıp hatalı sürüş ve chatten küfür edersen 20 gün falan yersin
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 18 Ekim 2023 #3 Adminin veya modun birine çarparsanız direk perma yeme şansınız bile var.
S Shywies Femtopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 18 Ekim 2023 #4 Ban yemek için kuralları ihlal edip oyuncuların zevkini mahvetmeyin yeter. Ne icin lazım? Hesap falan silmek istiyorsan desteğe danışsana birader?
Ban yemek için kuralları ihlal edip oyuncuların zevkini mahvetmeyin yeter. Ne icin lazım? Hesap falan silmek istiyorsan desteğe danışsana birader?
Champion Guard Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #5 MorgauS_0 dedi: Birine çarpıp hatalı sürüş ve chatten küfür edersen 20 gün falan yersin. Genişletmek için tıkla... 3 ay yiyeni gördüm 3 ay için ne yaptım dedim. Shywies dedi: Ban yemek için kuralları ihlal edip oyuncuların zevkini mahvetmeyin yeter. Ne icin lazım? Hesap falan silmek istiyorsan desteğe danışsana birader? Genişletmek için tıkla... Benim amacım ban yemek değil en fazla ne kadar yerim diye merak ettim. 260112 dedi: Adminin veya modun birine çarparsanız direk perma yeme şansınız bile var. Genişletmek için tıkla... Bayağı adaletli o zaman.
MorgauS_0 dedi: Birine çarpıp hatalı sürüş ve chatten küfür edersen 20 gün falan yersin. Genişletmek için tıkla... 3 ay yiyeni gördüm 3 ay için ne yaptım dedim. Shywies dedi: Ban yemek için kuralları ihlal edip oyuncuların zevkini mahvetmeyin yeter. Ne icin lazım? Hesap falan silmek istiyorsan desteğe danışsana birader? Genişletmek için tıkla... Benim amacım ban yemek değil en fazla ne kadar yerim diye merak ettim. 260112 dedi: Adminin veya modun birine çarparsanız direk perma yeme şansınız bile var. Genişletmek için tıkla... Bayağı adaletli o zaman.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.083 Makaleler 6 Çözümler 54 18 Ekim 2023 #6 Skoda ile ters yöne giriyorsun, önüne çıkan ilk oyuncuya kafa atıyorsun ve sövüyorsun. Bu kadar basit.
Skoda ile ters yöne giriyorsun, önüne çıkan ilk oyuncuya kafa atıyorsun ve sövüyorsun. Bu kadar basit.
Champion Guard Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #7 Ulunay dedi: Skoda ile ters yöne giriyorsun, önüne çıkan ilk oyuncuya kafa atıyorsun ve sövüyorsun. Bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Hocam ben onları yaşadım küfür yedim kayıtı attım bir şey yapmadılar benim direksiyon kaydı adama girdim 1 hafta attılar bana.
Ulunay dedi: Skoda ile ters yöne giriyorsun, önüne çıkan ilk oyuncuya kafa atıyorsun ve sövüyorsun. Bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Hocam ben onları yaşadım küfür yedim kayıtı attım bir şey yapmadılar benim direksiyon kaydı adama girdim 1 hafta attılar bana.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.083 Makaleler 6 Çözümler 54 18 Ekim 2023 #8 Chat ban yemiştir belki.