Çözüldü Truckers MP'ye mod nasıl yüklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PRIME H610MK

Hectopat
Yer
Osmangazi
Yolda giderken görüyorum millette değişik değişik oyunda görmediğim modifiyeler var. Tır özelleştirmede o modifiyeleri göremiyorum. Belli ki mod. Ama Truckers MP modlara izin vermiyor. Bu adamlar nasıl mod yüklüyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yolda giderken görüyorum millette değişik değişik oyunda görmediğim modifiyeler var. Tır özelleştirmede o modifiyeleri göremiyorum. Belli ki mod. Ama Truckers MP modlara izin vermiyor. Bu adamlar nasıl mod yüklüyor?

Hocam gördükleriniz DLC ile yapılan modifiyelerdir DLC'lerde çok fazla modifiye seçeneği var. Mod olduğunu sanmıyorum gördüklerinizin sadece mod olarak Steam atölyede Truckers MP'nin desteklediği 1 2 mod var onlarda dorse modu.

Hocam gördükleriniz DLC ile yapılan modifiyelerdir DLC'lerde çok fazla modifiye seçeneği var. Mod olduğunu sanmıyorum gördüklerinizin sadece mod olarak Steam atölyede Truckers MP'nin desteklediği 1 2 mod var onlarda dorse modu.

Çözüm
Misal bu DLC ile mi yapılmıştır?
1685878419845.png

Volvo'ya çok hakim değilim ama alt çubuktaki ışıklar, oralara o tarz ışıklar konulmuyor diye biliyorum. Local mod ile yapılmış olabilir. Arkadaşların da dediği gibi modlar TMP için geçerli değil. Sadece local mod yada genel tabir ile save edit yapılıyor.

Geri
Yukarı