TruckersMP ban evading

Bora_Türkiye

Hectopat
Selam arkadaşlar TruckersMP'den perma yedim ve sürekli ban eveading yaşıyorum nasıl kurtulurum? İnternet de perma yediğiniz bütün hesapları silin yeni bir Steam hesabından yeni bir TruckersMP hesabı açın dendi fakat ben yine o türlü ban yedim.

Aga şu oyunu NFS gibi oynamayın Allah için. Masum masum sürüyorum tırımı, yanımdan sokak yarışı yaparmışçasına kapışanlar geçiyor. Adam gibi sürseniz hiçbir şey olmaz dostum. CS'de hile yapıp, VAC ban yedim nasıl kaldırabilirim gibi olmuş bu soru.

Peki ne yaptığınız için perma yediğinizi sorabilir miyim ?
Eğer haklı iseniz yardım etmek isterim.
Çünkü oyunumda millete çarpıp trolleyen birinin olmasını istemem doğal olarak.

Peki ne yaptığınız için perma yediğinizi sorabilir miyim?
Eğer haklı iseniz yardım etmek isterim.
Çünkü oyunumda millete çarpıp trolleyen birinin olmasını istemem doğal olarak.

Şöyle söyleyelim benim 2 hesabım var 1. hesap ve 2. hesap olarak 2'ye ayırmak istiyorum 1. hesapta kötü oynuyordum perma yedim 2. hesaba geçtim düzgün oynamaya başladım çok güzel oynuyorum ama maalesefki perma yedik ban evadingden dolayı.

Ben ban evadingden kurtulmak istiyorum banane yani istiyorsam bir sürü hesap açayım ama artık ban yemekten bıktım. Arkadaşlar biri ne olur çözümünü yazsın?
Hocam banı nasıl kaldırdınız ? Ben şimdilik kurtarmaya da hazırım.
Ben ban evadingden kurtulmak istiyorum banane yani istiyorsam bir sürü hesap açayım ama artık ban yemekten bıktım. Arkadaşlar biri ne olur çözümünü yazsın?
Hocam banı nasıl kaldırdınız ? Ben şimdilik kurtarmaya da hazırım.

Çift hesa kullanmak ban sebebi değil diye biliyorum. Benim de iki tane hesabım var. Bende zamanında kötü sürerdim ve perma yedim. İtiraz falan da etmedim, kötü sürüyordum işte. Hız sınırı da yoktu. Sonra perma banı yedikten sonra akıllandım ve 2. hesabı açtım. Ban falan da yemedim. İki hesabı olan çok tanıdığım var.

"Evading" kelimesinin anlamına baktığımda karşıma şu çıktı, "kaçamak yapmak".
Büyük ihtimalle o hesabında size ait olduğunu anladıkları için ban attılar.
Kurtulmanın tek yolu, yeni Steam hesabı gibi gözüküyor.

Ama emin değilim.
Birden fazla hesap ile oynayanlar da var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı