- Makaleler
- 4
Xiaomi kullanıcılarına övmelerini yasaklasa kafi.
Trump gitmeden önce bomba atar veya savaş başlatırsa şaşırmam. Adam gitmeden önce her şeyi yaparım diyor.
O zaman Trump’ın otelinde çektikleri sahneleride kaldırsın bu arkadaşlar. Aa filmin %80’i Trump Hotel’de geçiyor zaten. Dünya devleri inanılmaz bir faşizm içerisinde. Koskoca ABD başkanı, Hitl*r gibi gösterilmeye çalışılıyor. Twitch yayını sırasında Trump fotoğrafı açmaya korkan yayıncılar var yahu! Ceo’ların elinde böyle bir güç bulunmamalı.Ne istiyorsun be kardeşim Xiaomi'den
Bir haber de ben söyleyeyim:
"Home Alone" filminde Trump'ın olduğu sahnelerin dijital yöntemlerle kaldırılması ile alakalı imza kampanyası başlamış. Filmin yönetmeni de buna destek veriyor.
Düşünce yasaklanamaz, hele hele Şiyamoi övgüsü asla yasaklanamaz.Xiaomi kullanıcılarına övmelerini yasaklasa kafi.
Şayomi değil "Şakşumi"Düşünce yasaklanamaz, hele hele Şiyamoi övgüsü asla yasaklanamaz.![]()
Gerçekten mi hocam? Ben yeni Xiaomi aldım 3 ay önce çok kaliteli. İnanılmaz iyi yapmışlar.Bence çok iyi bir karar almış. Huawei ve Xiaomi iyice Doğu Türkistan'daki soydaşlarımızı hedef almış durumda biz karşı çıkamıyorsak bari ABD karşı çıksın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.