Trust 890 Cada klavyeden yay sesi gelmesi

Jose'ph

Kilopat
Merhaba, 2 gün önce Trust 890 Cada satın aldım ve bugün elime ulaştı. Bazı tuşlarda aktif olarak bir yay sesi gelmekte, bu durum normal mi yoksa bir sıkıntı mı var? İlk defa mekanik klavye kullanıyorum.

Space yani boşluk tuşu gibi uzun tuşlarda olabilir normal tuşlarda var mı?
Ya da Red switch sesi olabilir mi dikkat edin.
Evet normal tuşlardan da yay sesi geliyor.

Ben de kullanıyorum aynı klavyeyi, space ve enter tuşundan ses gelmesi normal. Diğer tuşların da normal klavyeden çok daha sesli olması da normal.
Normal tuşlardan da ona benzer ses geliyor mu?

Bu ses birçok nedenden dolayı kaynaklanabilir ama bana da Switch sesi gibi geldi.
Şu an kullandığım Trust Gxt 880 modelinde de var ve aynı şekilde uzun basıp hızlıca çekmek yada tuşa cidden kıracak gibi basmadığım sürece olmuyor olsa bile rahatsız etmiyor.

Switch markası vb. ile ilgili olmadığının düşünüyorum ben daha çok IPS Glow benzetiyorum sorun yaratacak bir şey değil.

Hayır normal tuşlardan switch sesi bile gelmiyor. Normal tuşlardan sonuna kadar basıldığında tık sesi geliyor sadece. O da yere değdiği için zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videoya bakar mısınız. Altta bir yay sesi var mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı