Trust GXT 890 Cada incelemesi

Merhaba, sipariş vermiş olduğum klavyem sonunda geldi. Klavyeye alışık olmadığım için yazıyı pek hızlı yazamasam da zamanla alışacağım.

Fiyat: 271₺
1608792669262.png


Öncelikle ürün kargo firmasından dolayı çok sıkı paketlenmişti. Zırh gibi bildiğiniz. O yüzden bir pürüz çıkmadı. Ürünü açtığımda Razer klavyelerden alışık olduğumuz tuş açıklığı karşılıyor. Açtığımızda ise bir klayve kutusundan beklenebilecek şeyler çıkıyor. Klavyenin kendisi, bir kılavuz, küçük bir kitapçık ve Trust çıkartması. Klavyeyi çıkardıktan sonra ilk işim bilgisayarıma bağlamak oldu. Hemen programını da indirdim. Şimdi klavyeyi test edip biraz zaman geçirdim. Artı ve eksi yönlerini sıralayacağım.


*Artılar*
-Her tuşun kendi aydınlatması var ki bu harika bir şey. Ben çok fazla kurcalama gereği duymasam da RGB manyakları için çok güzel olmuş.
- Her tuşun aydınlatması olduğu gibi uygulamada bir sürü mod var. Ara yüzü çok eleştirenler gördüm ancak renk seçme dışında çok da zor olduğunu düşünmüyorum.
- Fabrika basım Türkçe harflerin de olması çok güzel olmuş. Hem ışık zevkini bozmuyor hem de güzel bir görüntü sağlıyor.
- Kırmızı Switch olayı bambaşka. Önceden mavisini kullanmış biri olarak bu geçiş muazzam oldu. Sesi harika ve geceleri sert basmazsanız oldukça sessiz. Oetemu Switch kullanıldığını da belirteyim.

*Eksiler*
- Klavyenin alt kısmında bir Trust logosu bulunmakta. Ancak bu hiçbir şekilde kapatılamıyor ve ayarlanamıyor. Haliyle renk uyumsuzluğu olabilirken bazılarını rahatsız edebilir.
- Küçük enter ve Shift barındırıyor. Ben eski klavyemde de küçük enter kullandığımdan sorun etmedim ancak Shift tuşunun küçük olması biraz garip geldi.
- Kutudan tuşları çıkarabileceğiniz bir aparat bulunmuyor. Bu olmasa da olur ancak isteyenler için hayal kırıklığı olabilir.
1608792706287.png


Evet, genel olarak klavye hakkındaki görüşlerim bunlar. Uzun kullanım incelemesini ileride yapabilirim belki ancak söyleyebileceğim tek şey parasının kuruşuna kadar hak ediyor. Ben indirim ile 271 TL'ye aldım. Idefix üzerinde stoklar çok değişken, bir oluyor bir olmuyor. Ancak yakaladınız mı indirim koduyla affetmeyin derim.

Puanım: 9.3/10.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı