Trust Yudo Wireless Charger İncelemesi

30 Kasım 2018'de BİM marketlerde 45 liradan satışa çıkan Trust marka kablosuz şarj cihazını satın aldım. Telefon olarak S7 Edge kullanıyorum. Yaklaşık 2.5 yaşındaki telefonumun USB bağlantı girişi maalesef temassızlık yapıyor ve sağlıklı şarj yapamıyordum. Sürekli kabloyu sağ sola oynatarak şarj etmeye çalışmaktan bıktığım için bu ürünü satın aldım.

Trust Yudo Wireless Charger, 5V 1A yani hızlı şarj desteği yok. Cihazın güç girişi micro-USB standartında, şarj sırasında üzeinde 2 adet mavi LED yanıyor ancak bu LED'ler pek görünür değil. Üst kısmında daire şeklinde kauçuk kullanılmış bu sayede akıllı telefonunuz üzerinde sağlam duruyor. Gear Sport akıllı saatimi şarj etmeyi denedim fakat şarj etmedi. Malzeme kalitesi çok iyi değil çok da kötü değil. Şimdilik Yudo'dan memnunum, artık masamda telefonumu öylece bir kenarı bırakmak yerine Yudo'nun üzerine bırakıyorum.

Uyumluluk listesi: Trust.com - Bize Ulaşın & Servis - Wireless Charger Compatibility

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…