Trusted Installer kullanıcısı geri nasıl eklenir?

Apo 56

Hectopat
Daha fazla  
Burada izin yerinde en üstte Trusted Installer adında bir şey vardı ve ben onu kaldırdım Microsoft Shared dosyasını silmeme izin vermiyor diye ama dosya gene silinmedi. Ben de bari geri ekleyeyim izni dedim. Ancak bu sefer de Trusted Installer'ı bulamadım şimdi, bulamadım "şimdi bul" kısmında. Ne yapmam lazım? Burayı sıfırlayamıyor muyum?

Ekran Görüntüsü (154).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Trustedinstalleri geri koymana gerek yok sanırım ama eğer PC'yi kurtarma modunda açarsan trustedinstaller o dosyayı silemez. Dosyayı silmek istiyor isen oradaki bir şeyi silmek yerine users kişisine tam denetim vermen gerekir.

Trustedinstalleri geri koymana gerek yok sanırım ama eğer PC'yi kurtarma modunda açarsan trustedinstaller o dosyayı silemez. Dosyayı silmek istiyor isen oradaki bir şeyi silmek yerine users kişisine tam denetim vermen gerekir.

Hatta eğer eklemek istiyorsan ekle kısmına gir oraya TrustedInstaller ekle çık uygula olacaktır.

Hatta eğer eklemek istiyorsan ekle kısmına gir oraya TrustedInstaller ekle çık uygula olacaktır.
Ama hocam bir kaç yazı okudum Trusted İnstaller ın aktif olmaması sıkıntı çıkarabilir güvenlik açısından sıkıntılı olur diyorlar. Bilgisayar sahipliğini Trusted İnstaller a verdim ama diğer sorumlulukları veremiyorum umarım sorun olmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı