Truthear X crinacle Zero için kablo önerisi

Hahah99

Femtopat
Daha fazla  
Kulaklıgı 6 aydır mutlu bir şekilde kullanıyordum ta ki kablosu bozulana kadar. Trutherzero ile uyumlu uygun fiyatlı kablo önerebilir misiniz? KZ'nin kablolarından hangisini alsam trutherzero ile uyumlu olur.
@Shuriken

Son düzenleyen: Moderatör:
Zero icin 0.78mm recessed 2 pin kablo alman gerek yanlış hatirlamiyorsam.

Shenzhene yazdım kablo için 12 dolar ve kargo parası dedi. Bende düşündüm sadece kablo alacagıma 20 dolara kulaklık alim hem kablom hem de bir kulaklıgım daha olsun. Moondrop Chu 2 veya truther hola almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz. Bunların kablosunu trutherzeroda kullanabilir miyim? Kablosu uyumlu başka kulaklıkta önerebilir misiniz bassı iyi olursa güzel olur.

Hem Zero, hem de Hola var bende. Kablolari birbiriyle uyumlu. 20-30$'a "yukseltme" kablosu almak yerine dedigin gibi yeni kulaklik alip onun kablosunu kullanabilirsin alternatif olarak. Aslinda ilk cikan eski Moondrop Chu da var bende ama kablosu sabit onun. Chu 2'nin kablosu uyumlu mu bilmiyorum.

Hem Zero, hem de Hola var bende. Kablolari birbiriyle uyumlu. 20-30$'a "yukseltme" kablosu almak yerine dedigin gibi yeni kulaklık alip onun kablosunu kullanabilirsin alternatif olarak. Aslinda ilk cikan eski Moondrop Chu da var bende ama kablosu sabit onun. Chu 2'nin kablosu uyumlu mu bilmiyorum

Hola'nın Zero'dan ne gibi farklılıkları var, sizce almaya değer mi? Chu 2 nasıl onun hakkında bilginiz var mı?

Zero bence daha iyi hola'dan ses olarak. Sadece kablo icin degil de farkli kulaklik olsun diye aliyorsan cok gerek yok o acidan.

Chu 2'nin kablosu da 0.78mm 2 pin ama uyup uymayacagindan tam emin degilim. Zerodaki kablo recessed 2pin 0.78mm diye geciyor cunku.

Chu 2'yi dinlemedim ama orijinal Chu ile ayniysa Zero daha iyi bence.

Yeni konular

Geri
Yukarı