Truthear Zero Blue Amazon'dan alınır mı?

SekiroSDT

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.amazon.com.tr/Truthear-Dynamic-Headphone-Sürücülü-Kulaklık/dp/B0CM3H8JFK?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 Amazon'dan almayı planlıyorum gümrük veya farklı bir dert oluyor mu sormak istedim hızlı geldiği için buradan almak daha mantıklı geldi benim için.

Olmaz hocam galiba TR'den gönderiliyor. Ama amazona garanti işlemlerini sorun yok ise shenzhenden alın hocam. 1-2 haftaya geliyor zaten.

Olmaz hocam galiba TR'den gönderiliyor. Ama amazona garanti işlemlerini sorun yok ise shenzhenden alın hocam. 1-2 haftaya geliyor zaten.

Sabah akşam kütüphanede oluyorum belli günlerde alabiliyorum 2 günde geldiği için normal kargolar o yüzden sizin dediğiniz yeri araştırmıştım bana anlattığınız zaman ama kargoyu kim alacak diye uğraşmak istemedim.

Sabah akşam kütüphanede oluyorum belli günlerde alabiliyorum 2 günde geldiği için normal kargolar o yüzden sizin dediğiniz yeri araştırmıştım bana anlattığınız zaman ama kargoyu kim alacak diye uğraşmak istemedim.

Hocam Türkiye'de Aras Kargo'ya veriliyor. Kendileri getirmiyor yani.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı