TSK ve Jandarma Astsubay doğu görevi kaç yıl ve kaç kez?

Yani Suriye veya Irak’a gitmezsin diye bir şey yok ama gidersen de tayinin çıkmış gibi kalıcı gitmezsin:) 1-3-5 ay gidersin
Zaten o görevlerdeyken çok fena maaş veriyorlarmış öyle duydum.15-20 bin falan duydum şok oldum.Parası için yapılmaz tabii ama insanı büyülemediğini söylemek yalan olur 😄 Siz olsanız Kara Piyade mi seçerdiniz Düz polislik mi?
 
Zaten o görevlerdeyken çok fena maaş veriyorlarmış öyle duydum. 15-20 bin falan duydum şok oldum. Parası için yapılmaz tabii ama insanı büyülemediğini söylemek yalan olur 😄 Siz olsanız Kara Piyade mi seçerdiniz Düz polislik mi?

Polislik son çaren olsun. 20 bin kimse vermiyor. Bu isler para için değil gonul işidir.
 
Size de aynı soruyu sorayım Kara Piyade Teğmen mi olurdunuz yoksa Polis mi?

Zaten hedefim HHO. Çevremde polis var ama nasil desem sokakta serserilik var mesela bu pandemi için maske takmayan tipleri gördünüz umarım ben bunlara katlanamam yani.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ama askerlik bence en mantıklısı.
 
Son düzenleme:
Direkt Kara seçerdim ben. Ben o kadar düzensizliğe gelemem maalesef.

İnanılmaz tazminatlar ödeniyor. Zorluğunun karşılığını veriyorlar.
Teşekkür ederim yardımın için painkiller , yazdıkların çok işime yaradı gerçekten. Hayatında başarılar dilerim umarım çok mutlu olursun.
Zaten hedefim HHO.
megaton kardeşim Allah yolunu açık etsin zihni açık, sıfır ego bir kardeşimizsin anladığım kadarıyla. Allah gönlüne göre versin.Yardımların için sağol.
 
Teşekkür ederim yardımın için painkiller , yazdıkların çok işime yaradı gerçekten. Hayatında başarılar dilerim umarım çok mutlu olursun.
Rica ederim ne demek:) Müstakbel eşini ve seni şimdiden tebrik ediyorum ben de. Hayat boyu ikinize de sonsuz mutluluklar dilerim:)
 
Teşekkür ederim yardımın için painkiller, yazdıkların çok işime yaradı gerçekten. Hayatında başarılar dilerim umarım çok mutlu olursun.

Megaton kardeşim Allah yolunu açık etsin zihni açık, sıfır ego bir kardeşimizsin anladığım kadarıyla. Allah gönlüne göre versin. Yardımların için sağ ol.

Umarim ileride meslektas oluruz.
 
Arkadaşlar, Allah nasip ederse öğretmen olacağım. Eşimle doğu (astsubay) görevindeyken batıya atamam olduğunda eşim bana göre hareket eder, değil mi?
 
Arkadaşım sözleşmeli jandarma astsubay kayserideydi. Komando kursuda gördü Suriye görevine gitti kaç ay kalacak orada bu neye göre belli oluyor. 14 ay falan dedi nereden biliyor kesin mi yani erken gelme olasılıkları var mı?
 

Geri
Yukarı