TSL ile yaşadığım durum

Leogerios

Hectopat
Katılım
22 Ağustos 2020
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle selamlar size TSL ve yaşadığım saçma durumları anlatmak istiyorum. Takım arkadaşlarıma prac sonrası solo takılmak için TSL almaya karar verdik. Fiyatı ve sunduğu hizmet gayet güzel gözüküyordu. Hizmet konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadık TR sunucusu gayet iyi. Fakat 2 maç oynadıktan sonra birden fazla hesaptan dolayı perma ban yedim. Ban hakkında konuşmak için TeamSpeak'den bir yetkiliye ulaştım. Kendisi sesli konuşmaya gelmeden kısa kesti ve bana bir mail adresi verdikten sonra TS'den banladı. Hala TS'den tak diye ban yeme sebebi mi düşünüyorum. Olaylardan sonra destek ekibine 6 Haziran gece 02:04 da mail attım ve o günün sabahı TSL yetkilisi olan Root ile Discord üzerinden görüştük. Kendisi bana diğer hesabımı sildiğim takdirde banımın kısa süre içerisinde kalkacağını söyledi. 14:01'de destek ekibinden mail aldım ve belirtilen şeklide hesabımı sildim. 10 Haziran'da hesabımı sildiğimde dair bir mail attım. Destek bana 5 dakika içerisinde dönüş yaptı ve iki FACEIT hesabımın elo'sunu ve güncel hesabımı istedi. Gerekli bilgileri ilettim. Banımın kaldırıldığına dair mail gelmedi. 2 saat sonra banımın kalkmadığına dair bir mail ilettim. Bir gün sonra TSL'de başka hesaplara oynayıp oynamadığımı sordu. Bende ana hesabımda 2 maç oynadığımı belirttim. Daha sonra geri dönüş yapılmadı. Bir gün sonra tekrar mail attım ve yine geri dönüş yapmadılar. Root'a Discord üzerinden ulaşmaya çalıştım geri dönüş yapmadı. 1 hafta boyunca bekledim ve banım o sürede kalkmamıştı. 17 Haziran'da TSL'in Discord sunucusunda Head Admini etiketleyerek mailime geri dönüş yapılmadığını belirttim. 3 gün boyunca cevap gelmedi. 20 Haziran'da maillere geri dönüş yapıldığını söylediği bir mesaj attı. Mail adresimi kontrol ettim geri dönüş yapılmamıştı. Chatte bunu belirttim ve mesajımı sildiler. Tekrar yazdığımda cevap verilmedi. 13 gündür banımın kalkmasını bekliyorum. Bu aboneliğe para ödüyoruz. Kesinlikle banımın açılmadığına üzülmüyorum. Sadece desteğin bu kadar yavaş olması yorucu. Banın kalkmayacak bile demiyorlar. Abonelik aldığımız halde takım arkadaşlarıma normal Queue giriyoruz. Söylediklerine göre toxic bir ortam varmış. TSL alacak arkadaşlara önerim Benim şahsi fikrime FACEIT Premium göre daha iyi. Ping sorunlarını dert eden arkadaşlar varsa yüksek pingle oynamak toxic insanlarla oynamaktan ve ilgisiz destek ekibinden daha iyidir. FACEIT'in kendi desteği daha hızlı olduğunda belirtmek isterim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2 ay oynadım aşırı kanser bir kitlesi var. Egoistini mi ararsın boş yapanını mı kavga edenini mi. Neler neler neler var. Asla bulaşmayın. Gidin mm oynayın ama TSL’ye bulaşmayın.
 
2 ay oynadım aşırı kanser bir kitlesi var. Egoistini mi ararsın boş yapanını mı kavga edenini mi? Neler neler neler var. Asla bulaşmayın. Gidin mm oynayın ama Tsl'ye bulaşmayın.

Cidden İngilizce öğrenip İngiliz sunucularından oynayıp biraz pinge razı gelmek kafanızın rahatça bir keyf alacağınız oyun olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı