Dabangg
Picopat
Daha fazla
Size de mi acaba fotoğraf eklediğim kablodan çekildi?
Benim kablolarda konu sahibinin kabloları gibi. Renkler dahil bütün cihazlar aynı.
Size de mi acaba fotoğraf eklediğim kablodan çekildi?
@Dejuf aga bu ne biçim kablo ilk defa gördüm dairenin önüne 1 top bırakmışlar en az 10 metre.
Bendeki kablolar da bu şekil hocam sıkıntı yok yani fiber.
Biraz baktım da örnek fotoğraf bulamadım. Ama merak etmeyin bu fiber kablo. Süreç tamamlandığında daha detaylı fotoğraflar bekleriz.@Dejuf çift üç olarak duruyor da ilk defa gördüm acaba ont ye bağlı örnekleri var mi foto olarak
@Yırmağa gideyrumKanka ONT ile modemi paylaşma şansın var mı acaba? Merak ettim, teşekkür ediyorum.
Teşekkür ederim kolay gelsinHocam işteyim akşam buraya bırakırım fotosunu.
@beymutti
Ont Nokia.
Hocam ufak bir düzeltme yapmak isterim: OBK dediğimiz şey optik bina kutusu değil iç tesisat fiber kablosudur. Yani dağıtım kutusundan daireye çekilecek olan ve daire içinde de ONT'ye girecek olan ince fiber kablodur.Teşekkür ederim merakım giderildi 😅
Obk (optik bina kutusu) konuldu. Hizmet edecek daire sayısı 12 olması lazım bulunduğum mahallede komple bundan var bana da bundan takıldı tahminimce bu hafta satışa açılır 😊
@Dejuf ana optik kablosu yan binadan geliyor çözemedim, 2 kıl geliyor binaya daireye de singel tip tek kıl kablo çıkıyor.