erengore
Centipat
Türk Telekom fiber kullanan bir arkadaşım 50 Mbps paketinde 55 Mbps gibi hız değerleri görebiliyor. Ben de fiber altyapıya sahibim. 100 Mbps paket alsam bende onun gibi 105 Mbps falan alabilir miyim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom fiber kullanan bir arkadaşım 50 Mbps paketinde 55 Mbps gibi hız değerleri görebiliyor. Ben de fiber altyapıya sahibim. 100 Mbps paket alsam bende onun gibi 105 Mbps falan alabilir miyim?
Sanmıyorum. Yine de deneyebilirsiniz tabii ki.Talep etsek olabilir mi hocam yani işte 100 Mbps paketimizi 110 mbps olarak ayarlayın tarzında bir rica ile olabilecek bir şey midir?
Hmm, testi Superonline sunucularında yaptığından dolayı öyle çıkıyor. Kablonet veya Vodafone sunucularında yaparsan doğru sonucu verecektir.100 Mbps'lik Superonline Paketinde 192 Mbps görüyorum, ama saniyede 12 Mb/sn ile indiriyor.
100Mbps pakette 93Mbps alabiliyorum. Altyapım o kadar destekliyorTürk Telekom fiber kullanan bir arkadaşım 50 Mbps paketinde 55 Mbps gibi hız değerleri görebiliyor. Ben de fiber altyapıya sahibim. 100 Mbps paket alsam bende onun gibi 105 Mbps falan alabilir miyim?
100Mbps pakette 93Mbps alabiliyorum. Altyapım o kadar destekliyor.
altyapın destekliyor mu ilk onu öğren derim.