6 690809 Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 91 13 Temmuz 2025 #1 TT kullanıyorum. Çoğu siteye time out veriyor, hiçbirine girmiyor. Bunun sebebi nedir?
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.837 Çözümler 51 Yer Bursa 13 Temmuz 2025 #2 mehmettkgzzy dedi: TT kullanıyorum. Çoğu siteye time out veriyor, hiçbirine girmiyor. Bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... TT mobil uygulamasında güvenli internet tarzı bir şey olması lazım onu kapatırsan düzelir.
mehmettkgzzy dedi: TT kullanıyorum. Çoğu siteye time out veriyor, hiçbirine girmiyor. Bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... TT mobil uygulamasında güvenli internet tarzı bir şey olması lazım onu kapatırsan düzelir.
6 690809 Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 91 13 Temmuz 2025 #3 HakanXD dedi: TT mobil uygulamasında güvenli internet tarzı bir şey olması lazım onu kapatırsan düzelir. Genişletmek için tıkla... O nasıl bir şey hocam standart profilde şu anda.
HakanXD dedi: TT mobil uygulamasında güvenli internet tarzı bir şey olması lazım onu kapatırsan düzelir. Genişletmek için tıkla... O nasıl bir şey hocam standart profilde şu anda.
W wolyeon Picopat Katılım 2 Temmuz 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #4 Dün tt mobil veriden bende instagrama giremiyordum. Vpn ile giriliyordu sadece. Ama bugün düzelmiş