TT Prime 3 ay YouTube hediyesi için para çekildi

Volvo_Penta

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel® Core™ i7 11800H GPU: NVIDIA® GeForce® RTX 3060 Max-P 6 GB GDDR6 192-Bit 130W RAM: Kingston Fury Impact 64 GB 3200mhz DDR4 Ekran: 17,3 FHD 1920x1080 300Hz sRGB %100 IPS

SSD: Samsung 980 PRO M.2 SSD PCIe 4.0 2 TB SSD2: Samsung 970 EVO Plus M.2 SSD PCIe 3.0 2 TB

WI-FI: Intel® Wi-Fi 6 AX201, 2x2+ Bluetooth 5.2 Klavye: SteelSeries RGB Per Key Gaming Keyboard
Meslek
Müzisyen
Yakın zamanda operatör değiştirmiştim, 3 aylık ücretsiz YouTube Premium hediyesini aktif etmek için SMS'te gönderdikleri linke tıkladım, normal YouTube Premium sayfasına attı. Herhalde kart bilgilerini girmem gerek diye düşünüp bilgileri girdim fakat tam ücret çekti. Bunu daha önce yapan var mı, verilen hediye nasıl aktif edilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda operatör değiştirmiştim, 3 aylık ücretsiz YouTube Premium hediyesini aktif etmek için SMS'te gönderdikleri linke tıkladım, normal YouTube Premium sayfasına attı. Herhalde kart bilgilerini girmem gerek diye düşünüp bilgileri girdim fakat tam ücret çekti. Bunu daha önce yapan var mı, verilen hediye nasıl aktif edilir?
Daha önce Preiumum üyesi değilseniz aktifleşiyor, bende kart bilgisi sordu başka hesaba geçip denediğimde bu sefer aktif oldu. Sizdeki olay büyük ihtimalle böyle. Eğer çok zaman geçmediyse iptal edin üyeliği.

Daha önce Preiumum üyesi değilseniz aktifleşiyor, bende kart bilgisi sordu başka hesaba geçip denediğimde bu sefer aktif oldu. Sizdeki olay büyük ihtimalle böyle. Eğer çok zaman geçmediyse iptal edin üyeliği.

Premium üyesiydim, planın bitmesini bekledim aktifleştirmek için. Şimdi yeni bir üyelik mi açmak lazım yani ?

Evet yeni bir hesap üzerinden aktivasyon linkine giriş yapmayı deneyin. Bu tarz promosyon link veya kodları daha önce ücretli veya ücretsiz premium kullanılan hesapta aktif olmaz.

Geri
Yukarı