TTNET ADSL mi, Vodafone Supernet ADSL mi?

flashbangout

Kilopat
Katılım
7 Temmuz 2015
Mesajlar
103
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,
Yaklaşık 2 hafta sonra bölgede bulunan internet altyapısı bitiyor. Fakat ben hangi firmadan internet alsam kararsızım. Sizin fikirlerinizi bekliyorum.
 
İstediğinizden alabilirsiniz, çünkü aynı altyapı üzerinden hizmet verilecek. Çağrı merkezini göz önüne alırsak çalışan elemanların çoğu belli bir seviyede bilgisiz olduğu için hangisinden alırsanız alın çok fark etmeyecektir.
 
TürkNet'in özgür iletişim paketine başvurabilirsiniz. Şuan kullanıyorum ve çok memnunum. Müşteri hizmetleri çok ilgili ve bölgenizde VDSL altyapısı varsa 32 mbps hız 150 gb akn 60 tl ye alabiliyorsunuz. Vdsl altyapısı yoksa 16 mbps hız veriyorlar. Hemde Taahhütsüz , memnun kalmazsanız iptal edebilirsiniz.
 
Superonline da düşünüyorum ama Superonline bayiisi bulunduğum ilçede yok. Modemi sadece ilde bulunan Superonline bayiisinden mi getirtebilirim yoksa Turkcell şubesinden de alabilir miyim? Bir de modem getirtmek gerekirse ortalama kaç günde gelir?
 
Turkcell bayisinden alamazsınız. Superonline müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtebilirsiniz, daha sonra modemi evinize kadar getirip kurulum yaparlar.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı