TTNET AKK'yi kaldırdı mı ?

Kerem Bayer

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yalın ultranet limitsiz 16MBPS 50GB AKK TTNET abonesiyim. 4 mayıs saat 23:10 da 50 GB AKKYİ doldurdum. Fakat 3 gündür AKKYİ aşmama rağmen full hız download yapıyorum. Herhangi bir karışıklık da söz konusu değil. Ayriyeten her şeyi kontrol ettim. MTU ya da başka yollarla bugüne kadar hiç uğraşmadım o nedenle öyle bir şeyde söz konusu değil. Bugüne kadar ilk kez yaşıyorum bunu. Yaklaşık 1 yıllık TTNET abonesiyim ve her seferinde AKKYİ geçer geçmez hız 3MBPS olurdu. Ama şu ana dek öyle bir şey olmadı. Acaba nedeni ne olabilir? AKK kalktı da benim haberim mi yok?

Aynı durum geçtiğimiz ay bende'de oldu. Bakalım bu ay daha geçmedim.

Ben TTNET altyapısıyla D-Smart internetini kullanıyorum 8 mbps 50 GB AKN. Ocak ayından itibaren sürekli full hızda download yapıyorum, her ay AKN aşmama rağmen hızım şuana kadar hiç düşmedi hep 700-800 kb/s arasında gidip geliyor. İlginç ama iyi oluyor AKK derdim yok.

Güle güle kullanın arkadaşlar. Merak etmeyin, o harcadığınız Mb- GB'lerin parasını TtNet değil biz vatandaşlar ödüyoruz. Nasıl mı oluyor, aynen şöyle: Müşterisine sunduğu 16 ya da üstü Mbps hızı aslında 4-8 Mbps hız sunarak.
Tam da bu hüzünlü günümde yine bana TtNet'e rahmet okuttunuz.

AKK kalkmadı, bazen sistemde mi hata oluyor bilerek mi yapıyorlar bilmiyorum ama AKK nın aktifleşmesi uzun sürebiliyor.

Bende ayın 3. günüde aşmştım 50 gb kotayı. İnternetim yavaşladı ancak daha sonra planlı bakım çalışması adı altında gece 2 de tam da dotadayken internetim gitti. Ama şansa bakın ki planlı bakım çalışmasından benim haberim yok. (faturayı 5 gün ödemezsem 5. gün sabah 08.00 mesaj atarak uykumu dahi bölebiliyorlar.) Arayıp kızdım ardından hızım yine arttı. Yaptıkları terbiyesizlikten dolayı kıyak geçtiklerini sanıyordum ki bir iki arkadaşınkini de yenilemişler. Sanırım güncelleme yapıldı hatlarda. Neyse ki yaklaşık bir saat önce yine aştım içim rahatladı. Teşekkürler TTNET.

Yeni uygulama nedeniyle artık internet kotaları her ayın 1'inde değil, müşterinin abonelik tarihinde yenilenecek.
Yani bundan sonra ay ortasında kota sıfırlanacak ya da devreye girecek ve bununla alakalı herhangi bir sıkıntı olmayacak öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…