TTNET fiber iyi midir?

Her altyapı aynı değil. Birisi sorun yaşıyor diye siz sorun yaşamazsınız veya siz sorun yaşamıyorsanız diye başkasının sorun yaşamama durumu yok. Her altyapının kalitesi farklı.
Verdikleri modem dışında fiberde bir sorun yok. Gayet kaliteli ve stabil.

GigaFiber TurkNet'in kendi hizmeti. Kendi altyapısı ile kullanılıyor sadece.

Türk Telekom demek istediniz galiba.

Çoğu bölgede altyapı sağlayıcısı TT. Sizin orada hangi sağlayıcılar var?

TT alt yapısında TurkNet kullanıyorum. Şu anda aldığım hız 106-11.en büyük avantajım santral ve saha dolabı yakınımda. Ne alırsanız sabit fiyat. TT de size paket paket fiyat verecektir. TurkNet'te 85 ₺ ye ne destekliyor ise onu veriyor.

Üç yıldır Türk Telekom’da fiber kullanıyorum, yurt dışındaki sunuculara en düşük pingi sağladığı için. Fiyatlar dışında memnunum ama bu altyapıyla Turknet’i denemek isterim.
O dediğiniz maalesef konuma göre değişiyor. Eğer istanbula yakınsanız Yurtdışı pingi için Comnet ve TürkNet en iyi performansı gösterir. TürkNet Comnet'in bir tık daha gerisinde ama fena değil.

Türk Telekom fibere geçeli 10 gün oldu. İyi ki geçmişim diyorum. Superonline fiberi de kullanan biri olarak arada bir fark göremedim.
Özellikle Superonline olmadığı için oturduğum bölgede çok üzülüyordum,TTnetin tek sıkıntısı upload hızılarını arttırması,pandemi elbet bitecek,o zmaan 4e düşecek upload,o sıkıntı bende.

O dediğiniz maalesef konuma göre değişiyor. Eğer istanbula yakınsanız Yurtdışı pingi için Comnet ve TürkNet en iyi performansı gösterir. TürkNet Comnet'in bir tık daha gerisinde ama fena değil.
İstanbul’da yaşıyorum ve kesinlikle Türk Telekom’dan daha düşük ping sağlayan görmedim. Örneğin Valve Viyana sunucusuna diğer sağlayıcılarda 26 ms ile bağlanabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…