uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 10 Mayıs 2013 #11 Şurası ironi ki TTnet çok yavaş ya, Oğuz ona hızlı diyerek ironi yapmış Şişmana minik demek gibi... Tabi TTnet aslında okadar yavaş değil ama yalanı dolanı çok, AKK'yı söylemeye bile gerek yok.
Şurası ironi ki TTnet çok yavaş ya, Oğuz ona hızlı diyerek ironi yapmış Şişmana minik demek gibi... Tabi TTnet aslında okadar yavaş değil ama yalanı dolanı çok, AKK'yı söylemeye bile gerek yok.
T Tolunay ßallı Hectopat Katılım 9 Şubat 2013 Mesajlar 52 10 Mayıs 2013 #12 TTNET kullanıyorum ve hiç bir sorun görmedim inşallah görmemde istediğim hızı veriyorlar uğraştırmadılar hiç bilmem memnunum ben .
TTNET kullanıyorum ve hiç bir sorun görmedim inşallah görmemde istediğim hızı veriyorlar uğraştırmadılar hiç bilmem memnunum ben .
Countless Skies Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2012 Mesajlar 1.390 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2013 #13 Tamam durum anlaşılmıştır Bende Burak Abi benim söylediğim bir şeye ironi diyor sandım
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2013 #14 Senin jeton köşeli geç düşüyor