TTNET fiyat rezaleti

1611063480926.png

NetSpeed 94 TL. En azından taahhüt yok ve çözüm açısından gayet iyiler.
 
"Kampanyadan bireysel yeni müşterilerimiz" diyorlar. Muhtemelen hali hazırda müşteri olduğunuz için yararlanamıyorsunuz.
 
Modem fiyatı ve varsa ev telefonu ücreti kampanya fiyatına dahil edilmez opsiyonel olduğundan dolayı sonradan eklenir fiyata fiber modemler dönüştürücü dahil olduğundan normal modemlere göre bir miktar pahalıdır... Fiber altyapı ise test işlemleri ve istenilen veri değeri alınana kadar kullanıma açılmaz fiber altyapıyı görememe nedenleri yüksek ihtimalle budur.
 
Modem kirasımı ne ?
Evet, FTTH fiber sistemlerde fiber modemin kirasını alırlar. Tabii bu sadece daireye kadar fiber olan adreslerde geçerli. Mesela ben turknet kullanıyorum ve modem kirasını onlar karşılıyor. Ama millenicom 15 TL, diğer operatörler ise 9 TL alıyor. Bu her ay alınan bir ücrettir.
 
Bulunduğunuz yerde alt yapısı olan başka firma varsa oraya geçin. TT'a geçmeyin. Ben ilçede TT kullanıyorum el mahkum ve memnun değilim. Bugün interneti kesmişler. Altyapı çalışması varmış 2 gün gelmeyecekmiş. 2 sonra sınavım var kimin umurunda. Hayırlısı artık.
 
Arkadaşlar böyle yazıyorsunuz TTNET kullanmayın diye fakat ülkenin halen birçok yerinde düzgün çalışan altyapı sistemi yok.

Diğer operatörlerden hizmet almaya kalktığınızda size verdikleri hizmeti yine o firmanın üzerinden veriyorlar. (Verebilirlerse)

Mecburiyet durumu yoksa (altyapı vs.) Başka firmalara yönelin.
 

Geri
Yukarı