O değişiyor nedense anlamadım yarım saat önce 7 mbps vardı şimdi 3 mbps'e düşmüş4 Mbps hız mı var kota bitmeden önce?
O değişiyor nedense anlamadım yarım saat önce 7 mbps vardı şimdi 3 mbps'e düşmüş4 Mbps hız mı var kota bitmeden önce?
Bizede aynı 40 GB 2 yıl taahhüt kitlemişler. Kurtulamıyorumda.Hocan turkiyede ki internet sağlayıcıları o kadar kötü ki o kadar kötü. Akk kalktı sözde ben ünideyken kota yok diyip ablama satmıilar akk var 40gb xd Umarım yabancı bi firma gelir işini layıkıyla yapar parasını veririz. Bizim ülkede hizmet diye bir şey yok çünkü o kadar paralar alıyorlarki sundukları internet 5 para etmez. Bunu özellikle erasmus vs gibi duru larda yurt dışına çıkma şansınız olursa doruklarına kadar hissediyorsunuz. Artık türk telekoma arayıp umarım batarsınız diyip kapatıyorum çok doluyum bu konuda 2 yıl bir de taahüt kitlemişler.
Bunu nasıl yaptığınızı bizimle paylaşır mısınız tam olarak?Bende 40 GB kotalı 4Mbps paketi kullanıyorum. Mtu ayarlarını CMD üzerinden bayağı bir irdelemiştim 3 ay önce. O günden beri AKN limiti yok. Bu ay 250GB'a yaklaşık indirme yaptım hız hala 4Mbps arada 4.5 bile oluyor.
Nasıl yapılıyor o dostum?Bende 40 GB kotalı 4Mbps paketi kullanıyorum. Mtu ayarlarını CMD üzerinden bayağı bir irdelemiştim 3 ay önce. O günden beri AKN limiti yok. Bu ay 250GB'a yaklaşık indirme yaptım hız hala 4Mbps arada 4.5 bile oluyor.
Bunu nasıl yaptığınızı bizimle paylaşır mısınız tam olarak?
Nasıl yapılıyor o dostum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.