Hocan turkiyede ki internet sağlayıcıları o kadar kötü ki o kadar kötü. Akk kalktı sözde ben ünideyken kota yok diyip ablama satmışlar akk var 40gb xd Umarım yabancı bi firma gelir işini layıkıyla yapar parasını veririz. Bizim ülkedeki sağlayıcılar o kadar para alıyorlar ve sundukları internet 5 para etmez. Bunu özellikle erasmus vs gibi durumlarda yurt dışına çıkma şansınız olursa doruklarına kadar hissediyorsunuz. Artık türk telekoma arayıp umarım batarsınız diyip kapatıyorum çok doluyum bu konuda 2 yıl bir de taahüt kitlemişler.
Hocan turkiyede ki internet sağlayıcıları o kadar kötü ki o kadar kötü. Akk kalktı sözde ben ünideyken kota yok diyip ablama satmıilar akk var 40gb xd Umarım yabancı bi firma gelir işini layıkıyla yapar parasını veririz. Bizim ülkede hizmet diye bir şey yok çünkü o kadar paralar alıyorlarki sundukları internet 5 para etmez. Bunu özellikle erasmus vs gibi duru larda yurt dışına çıkma şansınız olursa doruklarına kadar hissediyorsunuz. Artık türk telekoma arayıp umarım batarsınız diyip kapatıyorum çok doluyum bu konuda 2 yıl bir de taahüt kitlemişler.
Bende 40 GB kotalı 4Mbps paketi kullanıyorum. Mtu ayarlarını CMD üzerinden bayağı bir irdelemiştim 3 ay önce. O günden beri AKN limiti yok. Bu ay 250GB'a yaklaşık indirme yaptım hız hala 4Mbps arada 4.5 bile oluyor .
Bende 40 GB kotalı 4Mbps paketi kullanıyorum. Mtu ayarlarını CMD üzerinden bayağı bir irdelemiştim 3 ay önce. O günden beri AKN limiti yok. Bu ay 250GB'a yaklaşık indirme yaptım hız hala 4Mbps arada 4.5 bile oluyor .
Hocam okuduğum makaleyi kaldırmışlar veya bulamıyorum. Gittiğim yolu kabataslak anlatabilirim. CMD üzerinden mtu değerini bulmak için ping gibi bir şey atıyorduk. Bunu atarken bir sayı belirliyordum.Sonra denemek için Google'a ping atıyordum. Sonuç sayıdan oluşan paket kaybı 28 Bayt çıkarıyordum. Hangi sayı olduğunu bilmiyorum ama ona ulaşınca denediğin mtu sayısı en doğru sayı oluyordu.
Not: Bu yöntemin hiçbir şekilde kesinliği veya geçerliliği yoktur. Herkeste farklılık gösterebilir. AKN'si olmayan kişiler denemesine gerek yok fazladan bir hız alamazlar.