7 Kasım 2016 Mesaj: 11 Kaynak tamamen kendime ait Whatsapp'ta çalışmıyordu az önce çalışmaya başladı. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2016 Genişletmek için tıkla...
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.843 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2016 #2 VPN kullananlar için böyle bir sıkıntı yoktu.
KS KS brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 7 Kasım 2016 #3 BERWAR dedi: VPN kullananlar için böyle bir sıkıntı yoktu. Genişletmek için tıkla... Ciddi misin, ben bunu bilmiyordum mesaj yazmak için yazdığın belli, VPN diye bir servisin varlığından haberim.
BERWAR dedi: VPN kullananlar için böyle bir sıkıntı yoktu. Genişletmek için tıkla... Ciddi misin, ben bunu bilmiyordum mesaj yazmak için yazdığın belli, VPN diye bir servisin varlığından haberim.
DeliJojuk Hectopat Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 407 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2016 #4 Sen hızına şükret, 4.17 download 0,7 upload 720p video izleyemiyorum.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.843 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2016 #5 Doğru düzgün konuşmayı öğren öncelikle, bir şey dediğimiz yok hemen atlama, teknolojiden anlayan çoğu kişi zaten VPN kullanıyor sadece bu demek istedim.
Doğru düzgün konuşmayı öğren öncelikle, bir şey dediğimiz yok hemen atlama, teknolojiden anlayan çoğu kişi zaten VPN kullanıyor sadece bu demek istedim.
DeliJojuk Hectopat Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 407 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2016 #6 BERWAR dedi: VPN kullananlar için böyle bir sıkıntı yoktu. Genişletmek için tıkla... brltpc dedi: Ciddi misin, ben bunu bilmiyordum mesaj yazmak için yazdığın belli, VPN diye bir servisin varlığından haberim. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bir çözüm yolu söylemiş, bu kadar atara ne gerek var? Sakin.
BERWAR dedi: VPN kullananlar için böyle bir sıkıntı yoktu. Genişletmek için tıkla... brltpc dedi: Ciddi misin, ben bunu bilmiyordum mesaj yazmak için yazdığın belli, VPN diye bir servisin varlığından haberim. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bir çözüm yolu söylemiş, bu kadar atara ne gerek var? Sakin.
KS KS brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 7 Kasım 2016 #7 Silinen üye dedi: Arkadaş bir çözüm yolu söylemiş, bu kadar atara ne gerek var? Sakin. Genişletmek için tıkla... Atar değil hemen neden atar anladınız ki arkadaşın verdiği cevapta sanki VPN diye bir şey var haberin yok mu gibisinden. Silinen üye dedi: Sen hızına şükret, 4.17 download 0,7 upload 720p video izleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Her zaman her şeye şükür.
Silinen üye dedi: Arkadaş bir çözüm yolu söylemiş, bu kadar atara ne gerek var? Sakin. Genişletmek için tıkla... Atar değil hemen neden atar anladınız ki arkadaşın verdiği cevapta sanki VPN diye bir şey var haberin yok mu gibisinden. Silinen üye dedi: Sen hızına şükret, 4.17 download 0,7 upload 720p video izleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Her zaman her şeye şükür.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.843 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2016 #8 Anlamamakta ısrar ettiğin için böyle anladın, VPN kullananlarda böyle bir durum yoktu dedim. Senin VPN'yi bilmemeni kastetmedim.
Anlamamakta ısrar ettiğin için böyle anladın, VPN kullananlarda böyle bir durum yoktu dedim. Senin VPN'yi bilmemeni kastetmedim.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 7 Kasım 2016 #9 Sosyalde kalmanın iki altın kuralı var; Sabır ve sakinlik...
KS KS brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 7 Kasım 2016 #10 Ben de arkadaşa atar yapmadım sadece eleştirdim yanlış anlaşılmasın.