TTNet Hızı 1MBit'e düştü

Üç yıllık Türk Telekom kullanıcısıyım. İlk iki sene boyunca 6-7 megabit hız değerlerinde stabil bir kullanım deneyimi oldu lakin, sözlü taahhüüt yeniledikten 3-4 ay sonra internet hızım 1 megabit seviyelerine düştü, zaman zaman 0,4 megabit bile görüyorum. En az 30 kere aradım, akşamdan internet hızımı yükseltiyorlar sabah yine düşüyor ve üstelik sözlü taahhütün 2 yıllık yani 6 Ocal 2020'de biteceğini bildiyorlar. Uğraşacağım biraz ama süreç zorlu...

Üç yıllık Türk Telekom kullanıcısıyım. İlk iki sene boyunca 6-7 megabit hız değerlerinde stabil bir kullanım deneyimi oldu lakin, sözlü taahhüüt yeniledikten 3-4 ay sonra internet hızım 1 megabit seviyelerine düştü, zaman zaman 0,4 megabit bile görüyorum. En az 30 kere aradım, akşamdan internet hızımı yükseltiyorlar sabah yine düşüyor ve üstelik sözlü taahhütün 2 yıllık yani 6 Ocal 2020'de biteceğini bildiyorlar. Uğraşacağım biraz ama süreç zorlu...
Kısa bir süre önce bende sözleşmeyi uzattım malesef...
Beyefendiler incelemişler bir haftanın sonunda kendilerinde kusur bulamamışlar. Bütün sorun bendeymiş. Yıllardır her karşılaşılan sıkıntıda bu bahaneyi uydurdular ama en sonunda bi şekilde düzelttiler. Şimdi bir de utanmadan elit hizmet verelim diye para istiyorlar...

Son düzenleme:
Aynı durum başıma geldi ve hala bekliyorum. Elektrikçi çağırıp bina içi kablolarımı kontrol ettirdim herhangi bir problem yok ve türk telekom hala bakır kablo hasarı diyor. Sanırım bina dışından gelen kabloda sıkıntı var fakat alt komşu gayet iyi bir şekilde internetini alıyor, sorun sadece bizim dairede yani

Aynı durum başıma geldi ve hala bekliyorum. Elektrikçi çağırıp bina içi kablolarımı kontrol ettirdim herhangi bir problem yok ve türk telekom hala bakır kablo hasarı diyor. Sanırım bina dışından gelen kabloda sıkıntı var fakat alt komşu gayet iyi bir şekilde internetini alıyor, sorun sadece bizim dairede yani
Uydunet ile görüştüm. Alt yapıları fibermiş ve sözleşme yapmadan önce gelip sinyal testi falan yapıyorlarmış. Haftaya bağlatacağım ttnetin rezillikleriyle uğraşmak istemiyorum. Umarım sıkıntısız bir deneyim olur...
TTNet alt yapılarının yetersiz olduğunu söylemiş. Yıllardır kullanılan alt yapı 8 mbite kadar verebiliyorken bir anda 2 mbitten fazla veremez hale gelmiş. Üstelik 16 mbit diye para alıyorlar. TTNet benim için bitti. Sizlerde sözleşme imzalarken iyi düşünün...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı