ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ Hectopat Katılım 24 Eylül 2015 Mesajlar 832 Makaleler 1 Yer M Ξ Г S İ И Daha fazla Meslek D Ø K T Ø R 18 Temmuz 2016 #21 Silinen üye dedi: Yok, güzel tarafı da o. Ne kullandım derdi yok tüm videoları 1080p izliyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçekten süper.
Silinen üye dedi: Yok, güzel tarafı da o. Ne kullandım derdi yok tüm videoları 1080p izliyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçekten süper.
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2016 #22 _A_N_I_L_ dedi: Modem arayüzünde bulunan hat değerlerini paylaşır mısınız ? Genişletmek için tıkla...
_A_N_I_L_ dedi: Modem arayüzünde bulunan hat değerlerini paylaşır mısınız ? Genişletmek için tıkla...
ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ Hectopat Katılım 24 Eylül 2015 Mesajlar 832 Makaleler 1 Yer M Ξ Г S İ И Daha fazla Meslek D Ø K T Ø R 18 Temmuz 2016 #23 Butschi dedi: Eki Görüntüle 174655 Genişletmek için tıkla... Bu kısım hangi bölümde yer alıyor?
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2016 #24 ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ dedi: Bu kısım hangi bölümde yer alıyor? Genişletmek için tıkla... Benim modemimde (TP-Link TD854W) Hemen anasayfasında yer alıyor. Başka modemlerde de öyledir büyük ihtimal.
ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ dedi: Bu kısım hangi bölümde yer alıyor? Genişletmek için tıkla... Benim modemimde (TP-Link TD854W) Hemen anasayfasında yer alıyor. Başka modemlerde de öyledir büyük ihtimal.
_A_N_I_L_ Megapat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 144 18 Temmuz 2016 #25 Hattınız 8Mbps hıza sabitlenmiş. Testte 5-6 Mbps çıkması doğal. Arıza kaydı verdiyseniz müdahale edilmiş olabilir. Müşteri hizmetlerinden hızınızın güncellenmesini isteyin.
Hattınız 8Mbps hıza sabitlenmiş. Testte 5-6 Mbps çıkması doğal. Arıza kaydı verdiyseniz müdahale edilmiş olabilir. Müşteri hizmetlerinden hızınızın güncellenmesini isteyin.
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2016 #26 _A_N_I_L_ dedi: Hattınız 8Mbps hıza sabitlenmiş. Testte 5-6 Mbps çıkması doğal. Arıza kaydı verdiyseniz müdahale edilmiş olabilir. Müşteri hizmetlerinden hızınızın güncellenmesini isteyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, arayıp deniyeceğim _A_N_I_L_ dedi: Hattınız 8Mbps hıza sabitlenmiş. Testte 5-6 Mbps çıkması doğal. Arıza kaydı verdiyseniz müdahale edilmiş olabilir. Müşteri hizmetlerinden hızınızın güncellenmesini isteyin. Genişletmek için tıkla... Böyle birşeyin olamayacağını söylediler..
_A_N_I_L_ dedi: Hattınız 8Mbps hıza sabitlenmiş. Testte 5-6 Mbps çıkması doğal. Arıza kaydı verdiyseniz müdahale edilmiş olabilir. Müşteri hizmetlerinden hızınızın güncellenmesini isteyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, arayıp deniyeceğim _A_N_I_L_ dedi: Hattınız 8Mbps hıza sabitlenmiş. Testte 5-6 Mbps çıkması doğal. Arıza kaydı verdiyseniz müdahale edilmiş olabilir. Müşteri hizmetlerinden hızınızın güncellenmesini isteyin. Genişletmek için tıkla... Böyle birşeyin olamayacağını söylediler..