TTNET indirme hızım yavaşladı

banzed

Centipat
3 Haftadır indirme hızım yarı yarıya düştü. TTNET kullanıyorum müşteri hizmetlerini aradım altyapıda çalışma vs. olmadığını söyledi. Her şeyi denedim. En son modem arayüzünden fabrika ayarlarına çevirdim hala aynı. Kablolu ve kablosuz ikisinde de durum aynı. Altyapınızda ki en yüksek indirme hızını alıyorsunuz dedi fakat neredeyse 2014'ten beri indirme hızım hep aynı doğrultuda gitti ne azaldı ne yükseldi son 1 aydır bu şekilde düştü.

3 Haftadır indirme hızım yarı yarıya düştü. TTNET kullanıyorum müşteri hizmetlerini aradım altyapıda çalışma vs. olmadığını söyledi. Her şeyi denedim. En son modem arayüzünden fabrika ayarlarına çevirdim hala aynı. Kablolu ve kablosuz ikisinde de durum aynı. Altyapınızda ki en yüksek indirme hızını alıyorsunuz dedi fakat neredeyse 2014'ten beri indirme hızım hep aynı doğrultuda gitti ne azaldı ne yükseldi son 1 aydır bu şekilde düştü.

Şu son 3 haftardır aynı durumu yaşıyorum 31 download 6 upload alırken 12 download 0.70 upload alıyorum şu an sürekli de ping çıkıyor Valorant oynarken.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı