TTNET İnternet Paketi Tavsiyesi

carvenaus96

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. TTNET firmasının bana uygun bir internet paketine geçmek istiyorum. Aradığım paket 50 gb adil kullanım kotasından daha fazla olmalı ve internete vereceğim para telefon dahil 70 türk lirasını geçmemeli. Ev telefonu çok önemli değil fakat şu an TÜRKNET kullanıyorum ve evde telefon hattımız açık. TTNET firmasından telefon dahil 70 türk lirasını geçmeyen ve 50 gb adil kullanım kotasından daha fazla olan bir paket arıyorum. Ya da telefonu kapatıp iyi bir pakete 70 türk lirası da verebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Evinizde fiber bulunmakta mı? Eğer bulunmuyorsa Netlimitsiz 16 Mbit 75 GB paketine göz atabilirsiniz.

Kamu tarifesi indirimi ile 50gb AKK 16mpbs interneti 70 küsür liraya alıyorum. Allah'a şükür şu zamana kadar internet hızım 6mpbsyi geçmedi. Ttnete verdiğim her kuruş haram zıkkım olsun.

TTNet almak ben de istemem bu kadar kötü bir altyapı, müşteri hizmetleri, fiyat politikası görmedim. Ancak bulunduğum bölge de Superonline ya da Uydunet altyapısı yok. Arkadaş ta büyük ihtimalle aynı durumdadır.

Superonline adsl var.

Bir farkı yok onun TTNet'ten...
TTNet den internet alınmaz tekel olmuş bir firmadır TTNet müşter hizmetlerine süperonline geçcem de bakallım hemen tehditler başlar yok teknik epik geç gelirmiş. de bilmem ne ben dedim btk'ya şikayet etcem dedim sesiniz gelmiyor diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…